nlc.hu
Sztárok

Arnold Schwarzenegger gyermekei

Arnold Schwarzenegger gyermekei le sem tagadhatnák szüleiket

Színész, modell, író, testépítő, producer – Arnold Schwarzenegger öt gyermeke jó példa arra, hogy az alma nem esik messze a fájától. Igaz, a reflektorfényt annyira mintha nem kedvelnék.

Arnold Schwarzenegger, a nyolcvanas és kilencvenes évek egyik legnagyobb akcióhőse a hetven felé közeledve, vagyis azt most már meghaladva kicsit mindenki apukája, illetve nagypapája lett. És meg kell hagyni, van is gyakorlata a szülőszerepben, hiszen öt gyermeke van: volt feleségével, Maria Shriverrel két lányuk és két fiuk született, illetve van egy házasságon kívül született gyermeke is, akinek egykori bejárónőjük. Mildred Patricia Baena az édesanyja.

Arnold Schwarzenegger és családja

Arnold Schwarzenegger és családja 2006-ban (Fotó: Profmedia)

Maria Shriver, aki John F. Kennedy unokahúga és a később szintén politikai pályára tévedő színész 1986. április 26-án házasodott össze. Első gyermekük, Katherine Eunice Schwarzenegger három és fél évvel később, 1989. december 13-án született.

Katherine, mondhatjuk, édesanyja nyomdokaiba lépett, és maga is író lett, első könyve, a Rock What You’ve Got: Secrets to Loving Your Inner and Outer Beauty from Someone Who’s Been There and Back 2010-ben jelent meg, és az önelfogadás kérdéskörét járja be. Következő kötete azután jelent meg, hogy végzett a Dél-Kaliforniai Egyetemen, és ebben azoknak kívánt segítséget nyújtani, akik hozzá hasonlóan nem voltak biztosak abban, mihez is kezdhetnének életükkel diplomával a kezükben. Az állatvédőként is aktív Schwarzenegger-lány következő könyve egy gyerekeknek szóló kötet volt, és arról írt, hogyan fogadta örökbe Maverick nevű kutyáját. 

Katherine Schwarzenegger az elmúlt években nem annyira könyveivel,  inkább magánéletével került be a hírekbe, 2018-ban ugyanis randevúzni kezdett Chris Prattel. A pár 2019-ben házasodott össze, és 2020. augusztusában megszületett első közös gyermekük, Lyla Maria.

Arnold Schwarzenegger és családja
Megnézem
Összes kép (6)

A Shirver-Schwarzenegger pár második gyermeke, Christina 1993 júliusában született, és ugyan ő is a Georgetown Egyetemen végzett, akárcsak édesanyja, úgy tűnik, a filmipar is vonzza, ő volt ugyanis a vezető producere a 2018-as Take Your Pills című dokumentumfilmnek, ami az ADHD kezelésére adott gyógyszerek hatásairól szól, amiről neki is van mesélni valója, hiszen neki is szednie kellett ilyen szereket, és mint oly sokan, ő is függő lett. Christina főként Twitter-oldalán aktív, és a biója szerint szerint egy ideig  szerkesztőként dolgozott Gwyneth Paltrow sokat kritizált életmódmagazinjánál, a Goopnál is. 

Patrick Schwarzenegger, a házaspár harmadik gyermeke nem esett messze a fájától, külsőre ugyan édesanyjára hasonlít, de apjához hasonlóan ő is a színészetet választotta szakmájaként. Már kamaszként is játszott filmekben, de a nagy áttörés váratott magára, első igazi főszerepe a 2018-as Éjjeli napfény (Midnight Sun) című filmben volt.  Egy évvel később pedig a Daniel Isn’t Real című pszichohorrorban lehetett viszont látni, és elég jó kritikákat kapott. Patrick az évek során  üzletemberként is kipróbálta magát, 15 évesen saját ruházati márkát indított, 2014 pedig megnyitotta első pizzázóját. Akárcsak testvéreinek, magánélete neki sem annyira nyitott könyv, pedig volt híres barátnője is, 2014 és 2015 között Miley Cyrusszal járt.

A házaspár legkisebb fia, Christopher visszahúzódóbb életet él, mint testvérei, de sajnos így is rengeteg kritikát és támadást kapott külseje miatt. Christopherről keveset tudni  azon kívül, hogy 13 évesen volt egy komolyabb szörfbalesete, és hogy 2020 tavaszán végzett Michigani Egyetemen (ezzel édesapja el is dicsekedett az Instagramon), illetve, hogy pár hónappal ezelőtt úgy döntött, eljött az életmódváltás ideje, és megpróbál megszabadulni a felesleges kilóitól.

A Shriver-Schwarzenegger család élete kívülről tökéletesnek tűnt, békében és szeretetben éltek, nagyon sokáig megúszta komolyabb botrányok nélkül, majd 2011-ben kiderült, hogy Arnold Schwarzeneggernek viszonya volt bejárónőjükkel, és ebből a kapcsolatból egy fiú is született. Sokáig egyébként maga a színész sem tudta, hogy ő apja, de egy idő után gyanús lett, hogy nagyon hasonlít rá a kisfiú. Ez a hasonlóság idővel feleségének is feltűnt, aki a párterápián szembesítette is vele férjét. Házasságukat nem sikerült megmenteni, és Schwarzenegger négy idősebb gyermeke is megorrolt rá, ugyan azóta ugyanolyan szeretetteljes a kapcsolatuk apjukkal, mint korábban, féltestvérükkel, Joseph Boenával nem tartják a kapcsolatot.

A híresség összes gyermeke közül külsőleg Joseph Boena hasonlít rá a legjobban, de a személyiségükben is sok a közös. Boena is rajong a testépítésért, szívesen jótékonykodik, és még a színészetnek is adott egy esélyt, szerepel például a Terminátor 2 független filmes remake-jében is. Akárcsak többi gyermekével, Schwarzenegger házasságon kívül született fiával is szoros kapcsolatot ápol, 2019-ben részt vett például a diplomaosztóján, illetve rendszeresen edzenek és bicikliznek együtt. 

Celebgyerekek élete sem csak játék és mese:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top