nlc.hu
Szabadidő
Majdnem a szemétben végezte az egymillió dollárt érő sorsjegy

Eldobta az egymillió dolláros sorsjegyét, de visszakapta

A lottózó munkatársainak köszönhetően lett gazdag az amerikai nő.

Alighanem komolyabb ajándékot vásárolt egy Massachusetts államban működő lottózó alkalmazottainak az a nő, aki tévedésből hátrahagyta egymillió dollárt érő nyertes sorsjegyét – írja a UPI.com.

A lap információi szerint a Lea Rose Fiega nevű nő egy kaparós sorsjegyet vásárolt, majd, mivel azt hitte, nem nyert, visszaadta a lottózóban dolgozó nőnek.

A sorsjegy így egy halom másik, nyeretlen sorsjegy közé került, és csak az ott dolgozó Abhi Shah-nak köszönhető, hogy nem került végleg a szemétbe. Shah ugyanis tíz nappal később úgy döntött, gyorsan ellenőrzi a nyeretlen szelvényeket, hátha akad köztük olyan, amelyet tévedésből nem váltottak be.

Majdnem a szemétben landolt az egymillió dolláros sorsjegy

Képünk illusztráció (Fotó: Getty Images)

Ekkor derült ki, hogy Fiega sorsjegye le sincs teljesen kaparva, márpedig, ha lekaparta volna, láthatta volna, hogy egymillió dollárt nyert vele.

Shah gyorsan beszélt a családjával, akik a lottózót üzemeltetik, akikkel arra jutottak, hogy a rendszeres vásárló Fiega megérdemli, hogy visszakapja a nyertes sorsjegyet.

„Amikor bejött, a kezébe nyomtam az egymillió dolláros sorsjegyet, amitől teljesen kiborult és úgy sírt, mint egy gyerek – mondta el Maunish Shah, Abbi édesapja a WWLP-TV-nek nyilatkozva. – Összerogyott és itt ült a padlón.”

További friss híreink:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top