nlc.hu
Család

Holnaptól nincs napi operatív törzs tájékoztató

Búcsút inthetünk az operatív törzs napi tájékoztatóinak

Aki figyelemmel követi az operatív törzs munkásságát, annak feltűnhetett, hogy a sajtótájékoztatóikon az utóbbi időben alig hangzott el érdemi információ. Ez nekik is feltűnhetett, mert mostantól nem jelentkeznek naponta.

Müller Cecília, Galgóczi Ágnes, Kiss Róbert és a többiek az elmúlt bő évben már-már hozzánk nőttek, így biztos sokaknak okoz majd szívfájdalmat, ha megtudja: a társaságukat mostantól csak korlátozottan élvezhetjük tovább. Kiss Róbert alezredes mai bejelentése szerint ugyanis a járvány végével az operatív törzs is készültségi fokozatban működik tovább, legközelebb például csak pénteken jelentkeznek – írja a Telex. Legutóbb tavaly június közepén búcsúztattuk az operatív törzset.

Kiss Róbert alezredes (forrás: YouTube)

Kiss Róbert alezredes (forrás: YouTube)

A keddi tájékoztatón lényegében megismételték, hogy milyen enyhítések következtek a hétvégén az ötmilliomodik beoltott után, és felsorolták a napi járványügyi adatokat. Ezenfelül elmondták, hogy mostantól korlátozás nélkül utazhat be Magyarországra, aki:

  • üzleti útra jön.
  • igazolja, hogy az utóbbi három hónapban átesett Covidon.
  • van magyar védettségi igazolványa.
  • vagy olyan országból jön védettségi igazolvánnyal, amelyikkel Szijjártó Péter kétoldali megállapodást kötött.

Legfrissebb híreink a koronavírus-járványról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top