nlc.hu
Szabadidő

Újratáncolták a Jóbarátok híres tánckoreoját

Courteney Cox most Ed Sheerannel táncolta újra a Jóbarátok híres tánckoreográfiáját – videó

A hatodik évad tizedik részében Courtney Cox és David Schwimmer akkorát táncolt, hogy a fal adta a másikat. Cox a jelek szerint még mindig vágja a koreográfiát, csakhogy most Schwimmer helyett Ed Sheerannel táncolta el.

„Kötelező gyakorlat”. Csak így hívta egymás között Monica és Ross azt a táncgyakorlatot, ami még a gimis éveikből származik, és amit a sorozat egyik emlékezetes jelenetében táncoltak el. Bár a múlt heti Jóbarátok: Újra együttben felelevenítették ezt a jelenetet, csakhogy ott senki sem táncolta el, csak az archív felvételt láthattuk. Courteney Cox lábában azonban még mindig ott a boogie, és ezt meg is mutatta az Instagramon, amikor való életbeli jó barátjával, Ed Sheerannel táncolta el – írta meg a hvg.

Az akrobatikus elemekkel megtűzdelt koreográfia előadása azért nem sikerült hibátlanul, de az látszik, hogy Cox és Sheeran jól érezhették magukat az előadás közben. A nosztalgiázók kedvéért az eredeti táncot bemutató videót is közzétesszük, már csak azért is, hogy össze lehessen hasonlítani a két produkciót. Cox amúgy is híres arról, hogy örömmel idézi fel a Jóbarátok legjobb pillanatait.

További Jóbarátok az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top