nlc.hu
Szabadidő

Hol olcsóbb a nyaralás? A Balatonon vagy Horvátországban?

Táblázat mutatja, hogy a Balatonnál vagy Horvátországban olcsóbb a nyaralás

Szinte minden nyáron felmerül a kérdés, hogy a Balatonnál vagy Horvátországban olcsóbb a nyaralás, íme a táblázat, ami eldönti a dilemmát.
Balaton

A járvány enyhülése és a szezon kezdete miatt egyre többen foglalnak szállást a nyárra, és ha marad a dinamikus növekedés, főszezonban nem lesz könnyű szállást találni a népszerű hazai nyaralóhelyeken. Ám időről időre felmerül a kérdés: a Balatonon vagy Horvátországban olcsóbb a nyaralás? Ennek járt utána a Portfolio.

A lap a Szallas.hu napi szobaárait hasonlította össze, és kiderült, hogy a Balatonnál csak az ötcsillagos hotelek kerülnek többe – alig több mint 200 forinttal – a horvátországi ajánlatoknál.

Persze, teszik hozzá, ez folyamatosan változik, és az emelkedő kereslet miatt szinte biztos, hogy drágulnak majd a magyar szállások is. Június közepén egyébként magyarországi viszonylatban 9608 forint/fő/éj volt az átlagos foglalási ár.

(Kiemelt kép: illusztráció, Fotó: MTI / Varga György)

Balaton és Horvátország:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top