nlc.hu
Szabadidő

Kádinterjú Helen Mirrennel

Helen Mirren kádban ülve is igazi ikon – videó

Egy valódi sztár fürdés közben is tud interjút adni, ezt bizonyította be most a színésznő.

Helen Mirren nem szégyenlős, ez nem volt titok, a naturista színésznő a minap is egy olyan helyzetben adott interjút Jimmy Fallon műsorában, amit valószínűleg nem mindenki vállalna be. Persze nem példanélküli, hogy valaki egy kádban ázva nyilatkozik, 2020 májusában például a fürdővízében csücsülve jelentkezett be Bill Murray egy másik talkshowba, de persze ez nem von le semmit annak értékéből, hogy Mirren is vállalkozott egy ilyen tettre, amivel egyébként teljesen lenyűgözte Fallont.

 

“A kedvenc helyemen vagyok a világon. Ez a legjobb dolog a Zoomban. Arra gondoltam, hogy miért ne onnan jelentkeznék be a beszélgetésre, ahol egyébként is szeretek lenni? A férjemmel is a fürdőkádban fekve szoktam beszélgetni, szóval, miért ne csinálnám ugyanezt egész Amerikával?” – mondta Mirren, Fallon pedig kijelentette, hogy szerinte ő az első vendége, aki valaha is fürdés közben kapcsolódott be a műsorba.

(via 24.hu)

Helen Mirren és Jimmy Fallon

Helen Mirren kádból adott interjút Jimmy Fallon műsorában. (Fotó: Profimedia)

Helen Mirren bevállalja:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top