Sztárok

Sztárok karanténban – extra őszinte, filter nélküli fotók

Imádjuk a karantén alatt készült fotókat, hiszen megmutatják, ők sem tökéletesek, amit szerencsére sok nemzetközi és hazai híresség is felvállal!
Sztárok, smink nélkül

Szerethető és őszinte képsorok a karanténéletből. Hazai és külföldi sztárokat mutatunk, akik ugyanúgy megszenvedik a karanténéletet, akárcsak mi, hétköznapi emberek!

Helen Mirren

A 74 éves Helen Mirren belevaló és vagány, aki 20 évet is letagadhatna, annyira jól néz ki smink nélkül, nem csoda, hogy szinte csak dicsérő hozzászólásokat kap. 

Igazi karantén-fotó:

És talpig sminkben:

Drew Barrymore

Bevállalós anyuka, akinek smink és filter nélküli fotói az utóbbi időben teljesen ellepték el közösségi oldalát. A néha meglepő kijelentéseket tevő színésznő a fotó tanulsága szerint nagyon jól érzi magát otthon, mindig csinál valami kreatív dolgot.

Imádjuk Drew karantén-arcát:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

NEW STORY “SHE LOVES ME... “ in blog now #linkinbio

Drew Barrymore (@drewbarrymore) által megosztott bejegyzés,

Julia Roberts

Érdekes módon Julia Roberts igazán a karantén alatt lett aktív közösségi oldalain, eddig nem láthattunk róla ennyi fotót. Mindenesetre örülünk neki, és bízunk benne, ha véget ér ez az időszak, továbbra is beleshetünk a színésznő mindennapjaiba.

Hogy hazai jó példát is mutassunk.

Czippán Anett

Czippán Anett ha kell, akkor megmutatja narancsbőrét, de bármikor pózol smink nélküli is. Őszinte fotóit nagyon szeretjük.

Dér Heni

Dér Heni párjával, Bakos Gergővel vonult karanténba, és szemmel láthatóan ez nem ment a kapcsolatuk rovására, inkább megerősítette azt, olyannyira, hogy már a baba kérdés is szóba került náluk. Heni sem rest, gyakran oszt meg magáról smink nélküli fotót.

Ördög Nóra

A kétgyerekes anyuka nemcsak smink nélküli fotót oszt meg magáról: jelenleg nagy projektben vannak férjével, hiszen a Balatonon vettek egy kisboltot, aminek felújítási munkáit saját kezűleg csinálják a kialakult járványhelyzet miatt. Le a kalappal Ördög Nóra előtt.

(Nyitó kép: Helen Mirren/Instagram)

Sztárok karanténélete: még több olvasnivaló itt:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top