nlc.hu
Szabadidő

22 meghívottból senki sem jött el a gyerekzsúrra

22 gyereket hívtak meg, senki sem jött el a kisfiú szülinapi bulijára

Remeg a videó képe, annyira fel volt dúlva az anya.
Születésnapi zsúr

22 gyereket hívtak el egy kisfiú születésnapjára, senki sem jött el. Erről az amerikai anyuka készített szívfacsaró TikTok-videót, amelyen az látszik, hogy a buli helyszínéül kiszemelt játszótéren egyedül bóklászik a fia, miközben az ételek, italok és papírtányérok kibontatlanul hevernek a padon. A videóban az anyuka elnézést kér, hogy remeg a kép, de teljesen felzaklatta a helyzet. „Jobbat érdemel, fantasztikus kisfiú” – írta az anyuka. Hozzátette: tudja, hogy pandémia van, de a parkok már nyitva vannak, így semmi akadályát nem látta, hogy a szabad levegőn szülinapozzanak.

A videót több mint 300 ezren lájkolták és 15 ezer kommentet kapott, természetesen csupa együttérzőt: sokan szerettek volna ajándékot küldeni, mások azt tanácsolták az anyának, mondja azt, hogy eltévesztette a napot. Egy anyuka azt kommentelte: pontosan ezért mennek el mindig, minden meghívásra, méghozzá ajándékkal.

@dawners86

heart broken. #heartbroken #sosad #hurt #wow #lonely #poorguy #sadboy #birthday #happybirthday #omg #cry

♬ SAD – Instrumental – Nhím Stone

Dawn, az anyuka végül is összecsődített hat embert a bulira, így JJ, a kisfiú boldogan ünnepelt.

Forrás: The Sun

További cikkek a témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top