nlc.hu
Szabadidő

A Royal Mail postásának TikTok-videója

Videóra vette, ahogy szívatja az ügyfeleket a postás, mégsem rúgják ki

Cuki vagy ciki a brit posta reklámarca?
Laura Orgill postás

Egy brit postás, bizonyos Laura Orgill feltöltött egy videót a TikTokra, amin az látszik, hogy bedobja az értesítőt egy címzett postaládájába és elszalad, mert az illető több mint két másodpercet váratta őt. Ilyenkor persze borítékolható a botrány és a kirúgás, ám a helyzetet bonyolítja, hogy:

  • Orgill a Royal Mail reklámarca, százezrek rajonganak érte;
  • régóta posztolja TikTok-videóit, amelyek többségében tényleg viccesek;
  • most sem derült ki, hogy tényleg csak két másodpercet várt-e, lehet, hogy a címzett egyáltalán nem is nyitott ajtót, azaz ez csak egy kissé fárasztó, de ártalmatlan poén.
@lauraorgill

When customers take ages to answer the door 😅 #TikTokPostie

♬ original sound – gil

A fenti videó – amelynek felirata: „Amikor egy ügyfélnek két másodpercnél tovább tart ajtót nyitni” – jelenleg 1,6 millió megtekintésnél jár. A Royal Mail az esettel kapcsolatban azt közölte, hogy beszéltek a nővel a videó miatt, és emlékeztették őt arra, hogy a posta alkalmazottjaként mindig a legmagasabb színvonalon kell eljárnia – írja a 24.hu. A nő rengeteg felháborodott hozzászólást kapott, ezekre egy következő posztban azt írta, ő csak buta videókkal próbálja felvidítani az embereket, nem szép dolog tehát lehúzni. A Royal Mail mindenesetre nem rúgja ki.

További cikkek a témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top