nlc.hu
Otthon

A postás kedvessége miatt nem lett szomorú emlék az esküvő

Megmentette a pár esküvőjét a nagylelkű postás

Csak rajta múlt, hogy mindenki megkapta a meghívót a nagy napra.

Egy alaszkai postás vette észre, hogy egy esküvőre készülő pár meghívói már hetek óta állnak a postahivatalban, miután a jegyesek nem vették észre, hogy nem a megfelelő összeget fizették ki a levelek továbbításáért – írja a Fox News weboldala.

A hírcsatorna értesülései szerint a wasillai Crystle Lewis és vőlegénye ugyanis egy különleges viaszpecséttel zárta le a meghívókat tartalmazó borítékokat, emiatt azonban drágább lett a postaköltség, mint amit előzetesen gondoltak.

A postahivatalban körülbelül 50 meghívó várakozott a feladók számára fenntartott postafiókban, ahová egy cetlit is elhelyeztek, hogy tájékoztassák a házasulandó feleket az extra költségről.
Ők azonban nem ellenőrizték a postafiókot, mivel valószínűleg nem vártak választ a meghívókra, illetve valószínűleg lekötötte őket az esküvő szervezése.

A postás jófejségén múlt, hog ynem maradt el az esküvő

Képünk illusztráció (Fotó: Getty Images)

Ekkor lépett közbe Edward Mayton kézbesítő, aki két hét múlva vette észre, hogy a levelek még mindig nem mozdultak.

„Láttam mellettük a cetlit is, amin két héttel korábbi daátum szerepelt, és azt gondoltam, hogy ezeket a leveleket fel kellene adni, mert esküvői meghívónak néznek ki” – magyarázta a lelkiismeretes postás a helyi KTUU tévésatornának nyilatkozva.

Mayton így végül saját zsebből fizette ki az extra postaköltséget, így a meghívók időben elérték a címzetteket.

Az ifjú pár csak később értesült az esetről, nem is sejtették, hogy Mayton nélkül sokkal kevesebben lettek volna az esküvőjükön.

„Könnybe lábadt a szemem, amikor megtudtam – mesélte Lewis a KTUU riporterének. – Annyira váratlan volt, nem is számítottam rá, hogy valaki ilyen kedves legyen.”

Lewis és vőlegénye természetesen vissza akarta fizetni Maytonnak a postaköltséget, a kézbesítő azonban erről hallani sem akart.

Még több cukiság az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top