nlc.hu
Szabadidő

Tiktokos mesélt arról, mennyit keres a reklámokkal

Ez a tiktokos nem titkolja, mennyit keres az influenszerkedéssel

Sokan kérték, hát elmondta, mennyire jó üzlet a TikTok.

Fiatalok közül nagyon sokan szeretnének influenszerek lenni, erről már számtalanszor olvashattunk, ahogyan arról is, hogy bizony vannak, akik nagyon jól keresnek azzal, hogy közösségi oldalakra posztolnak. Nemrég egy brit tiktokos osztotta meg, hogy mennyi bevétele származott a kis videóiból. Előzetesen annyit elárulunk, úgy döntött, otthagyja a munkáját, hogy minden idejét a TikToknak szentelje. És történt mindez úgy, hogy Star Holroyd csak unalomból kapott rá a TikTokra, kellett valami, amivel le tudta magát foglalni a kijárási korlátozások alatt. 

@starholroyd

I actually tell you exactly how much! 💷 Feel free to ask any genuine questions - I’ll try my best to answer! ##learnontiktok ##howmuchmoneyimake ##fyp

♬ original sound - Star Holroyd

Holroydnak, aki a TikTokon majdnem hétszázezer követőtáborral büszkélkedhet, a legtöbb bevétele természetesen a hirdetésekből, szponzorált tartalmakból származik, ez talán nem lep meg senkit. De mennyi az annyi? Áprilisban bő 5000 fontot (kb. 2 millió forint) keresett – ebből lejön még persze az adó és a menedzserének járó jutalék –, májusban pedig valamivel kevesebbet, mindössze 1700 fontot (közel 700 ezer forintot), de júniusban ismét felpörögtek a dolgok, és 7800 font (közel 3,3 millió forint) bevétele származott a hirdetésekből.

(via LadBible)

tiktok

Fotó: Pixabay

Kapcsolódó cikkek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top