nlc.hu
Szabadidő

Vásárolj a ROKSH szolgáltatásával!

Grillezni az erkélyen is lehet – vásárolj be hozzá az ALDI-ból a foteledből! (x)

A grillezéshez egyáltalán nem szükséges nagy kert, csupán egy elektromos grill és a ROKSH kell hozzá, hogy minden készen álljon az erkélyen sütögetéshez.

A grillezés ma már egyáltalán nem csupán a kertes házban élők szórakozása, azoknak is lehetőség nyílik az ínyencségek sütögetésére, akiknek erkély áll rendelkezésére a nagy kert helyett. Amire szükséged lesz hozzá:

  1. jó fej szomszédok, akiket megkínálhatsz az erkélyen sült húsokkal;
  2. elektromos grill, hogy ne füstöld tele a faszén égetésével a környéket;
  3. egy olyan kényelmes házhoz szállítós szolgáltatás, amivel a kedvenc ALDI-s termékeidet rendelheted meg a grillezéshez a fotelodban ülve.

Vásárolj otthon az ALDI-ból!

A felsorolt kritériumok közül most már a hármas pont sem okoz gondot, amióta online is elérhetővé vált az ALDI kínálata a ROKSH személyes bevásárlási szolgáltatásával. Már akkor felkaptuk a fejünket a ROKSH hírére, amikor a járvány miatt nem szívesen jártunk boltba, és nagyon hiányoztak itthonról az ALDI jól megszokott termékei, azóta pedig még rengeteget fejlődött a szolgáltatás, például már nemcsak Budapesten, hanem további 34 településen elérhető, ami nagy könnyebbség közel 600 ezer ember számára, hiszen tudnak már ők is online rendelni az ALDI több mint 3000 terméke közül.

Kipróbáltuk tehát a ROKSH szolgáltatását, hogy segítsünk csatlakozni mindenkinek ehhez a remek lehetőséghez, hogy a fotel kényelméből jussunk hozzá a nyári grillparti hozzávalóihoz. Végigvezetünk a lépéseken, hogy mégis hogyan kerül a ROKSH segítségével az ALDI-s bevásárlás a grillre.

Érd el a telefonodon keresztül az ALDI termékeit!

Érd el a telefonodon keresztül az ALDI termékeit!

Az egyszerűségben rejlő erő

Egy pillanat alatt kész van a regisztráció, két kattintás és mehetünk válogatni a termékek között, és elég a kész, telepakolt kosarunkkal megadni a szállítási címet, telefonszámot. A telefon fontos pontja a bevásárlásnak, ugyanis a Személyes Bevásárló ezen a számon keresztül fog keresni, ha nem találja valamelyik, a listán lévő terméket a boltban, hogy egyeztessen velünk az esetleges cseretermékről vagy az adott tétel törléséről.

A ROKSH hatalmas előnye abban a percben kiderült számunkra, amint bepakoltuk az első termékeket a kosarunkba: az egyszerű és átlátható menürendszer segítségével végtelenül könnyű dolgunk van vásárlás közben. Ha pedig mégsem találnánk egy termékkategóriát, akkor a kereső segítségével villámgyorsan elvezet minket a rendszer az áhított termékekhez. Bár mi most egy grillezéshez vásároltunk, a heti bevásárlást is érdemes itt végezni, főleg, hogy a korábbi rendeléseinket könnyedén újra tudjuk rendelni a „Rendeléseim” menüpontban, így nem kell az állandó termékeket minden héten összevadászni, csak egy kattintásra leszünk tőlük.

Rendelj házhoz az ALDI-ból

Egyszerűségében rejlik az ereje

A Személyes Bevásárló

Ha már telepakoltuk a kosarunkat, akkor még mindig adhatunk vagy elvehetünk a termékekből, a mennyiséget a kosárban is változtathatjuk, nem kell ehhez felkeresni újra a termék adatlapját. Ezek után pedig rátérhetünk a szállítási időpontokra, de ezeket akár a vásárlás előtt is ellenőrizhetjük, ám lefoglalni egy konkrét időpontot csak a megrendeléskor lehet. A grillezős termékekkel tele csomagunk egy nap alatt itt volt, csütörtök délelőtt adtuk le a rendelést, és pénteken 11-13 óra között kértük a kiszállítást, ami meg is valósult teljesen rendben. A kiszállítás díja függ a bolttól és a választott kiszállítási idősávtól.

Aldis bevásárlás a ROKSH-sal
Megnézem
Összes kép (2)

A szállítási időpont kiválasztása után nyílik lehetőség a megrendelésre és fizetésre, a ROKSH-nál Barionon keresztül tudunk kártyával fizetni egyszerűen. Akkor sincs gond, ha valamelyik tétel nincs a boltban a szállítás napján, mert nagyon gyorsan megérkezik a visszatérítés a kártyánkra. Mi csak két fűszerrel jártunk úgy, hogy pont nem volt a boltban belőle, ezért a Személyes Bevásárló felhívott egyeztetni a lehetőségekről, és végül a termékek törlését kértük, a pénzről, a két fűszer áráról pedig még aznap kaptunk értesítést, hogy visszakerült a számlánkra. A Személyes Bevásárló a folyamat végén felcsönget és az ajtóig hozza a bevásárlásunkat, csupa friss terméket, amit aznap válogatott össze a boltból, azaz pont olyan minőség, ugyanazon az áron érkezik a kiszállításkor, mintha mi magunk szaladtunk volna el a boltba, ám szerencsére már van egy olyan szolgáltatás, ami ezt profin elintézi helyettünk: ez a ROKSH.

Grillezéshez tippek:

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top