nlc.hu
Szabadidő

Hatalmas dobozban kapta meg a rendelését az Amazontól

Rendelt két apróságot az Amazonról, de akkora dobozban kapta meg, amibe egy tévé is belefért volna

Egy kisebb tévé is belefért volna abba a dobozba, amelyikbe az Amazon kiszállított két apró terméket.
Amazon rendelés

Amikor az Angliában élő Mark Reidnél csengetett a futár, hogy átadja a megrendelt csomagot, a férfi biztos volt abban, hogy rossz küldeményt kapott, mert túl nagy volt a csomag.

Az 55 éves férfi egy doboz vitamint és egy szett rövid grillnyársat rendelt az Amazonról, de akkora dobozt kapott, amibe kis túlzással egy tévé is belefért volna. A két terméket egy 90×60 centis dobozban szállították ki alnwicki otthonába, a belül lévő üres helyet pedig egy 3 méter hosszú papírtekerccsel töltötték ki.

„A doboz és a papír valószínűleg nehezebb volt, mint a vitaminok és a nyársak, amiket rendeltem” – mondta a tanárként dolgozó férfi. Bár a dobozt és a papírt újrahasznosította, szerinte a nagy csomagküldő cégeknek példát kellene mutatniuk.

Az Amazon érdemben nem reagált az esetre, csupán annyit közöltek, hogy teljes mértékben újrahasznosítható csomagolást használnak, és folyamatosan igyekeznek csökkenteni a csomagolással járó hulladék mennyiségét.

(Daily Star)

(Kiemelt kép: Unsplash)

Még több amazonos történet:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top