nlc.hu
Szabadidő

Sportszerűség a fociban

Ez aztán a sportszerűség: sérült ellenfelének segített az amerikai focista

Lábgörcsöt kapott játék közben a játékos.

A hónap elején az Iowa állambeli Mario Hoefer a Charles City High School labdarúgó mérkőzésén játszott a New Hampton High School ellen. A negyedik negyedidőben Hoefer megállt, hogy sportszerűen segítsen egy New Hampton-játékosnak, junior Carter Steinlage-nek, aki lábgörcsökkel feküdt a pályán – írta a Today.

Ez aztán a sportszerűség: Sérült ellenfelének segített az amerikai focista

Ez aztán a sportszerűség: Sérült ellenfelének segített az amerikai focista. Fotó: Facebook

Futok a túlsó végről, hogy odaérjek, és csak azt látom, ahogy lemegy. Először a csapattársaim ötödik helyére futottam, de láttam, ahogy megragadja a vádliját” – mondta el Hoefer.

Hoefer elmagyarázta, hogy ő magais  kapott görcsöt a játék során, és tudta, hogy segítenie kell ellenfelén.

“Nem láttam, hogy bárki odament volna hozzá, hogy segítsen neki” – tette hozzá Hoefer, – Tudom, milyen érzés ez, és gondoltam, hogy segítsek neki átvészelni ezt a görcsöt, amíg valaki nem ér oda.”

A pillanatot a lelátóról rögzítette egy szülő, Wendy Hegtvedt Luft, és gyorsan elterjedt a közösségi médiában. Jamie Lee Curtis még a Facebookon is megosztotta a fotót, és ezt írta: “I N F L U E N C E R We love to see.”

(via)

Kapcsolódó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top