nlc.hu
Szabadidő

Rendhagyó esküvő Indiában

Főzőüstben érkezett a lagzijára az indiai házaspár

A rokonok közül egyesek úsztak, mások másik üstben érkeztek.

Egyesek biciklivel, mások limuzinnal, megint mások sétálva mennek az esküvőjükre, egy indiai pár viszont egy főzőüstben érkezett, aminek onnan nézve rém egyszerű oka van. Akash Kunjumon és a felesége, Aishwarya október 6-én keltek egybe hivatalosan, de a szertartást csak 18-adikán tartották meg. A páros India egyik olyan részén él, ahol gyakoriak az esőzések és az áradások.

Képünk illusztráció / Fotó: Pixabay

Képünk illusztráció / Fotó: Pixabay

Kunjumon azt mondta, hogy a szertartást egy thalavady templomben tartották volna, de a vízözön aláásta a szent helyet, ezért egy másik, közeli épületbe kellett menniük. “Próbáltunk szerezni egy kis csónakot, hogy odaevezzünk, de nem jött össze – mesélte Kunjumon, és hozzátette, hogy végül maga a templom biztosított nekik egy üstöt, amibe beszálltak, és elindultak vele. – Legalább húsz percig tartott az út.”

Mint később kiderült, Kunjumon apja odaúszott a helyszínre, az anyja, a nagyanyja és a nővérei pedig egy másik bográcsban érkeztek. 

(UPI)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top