nlc.hu
Szabadidő

VOLT fesztivál 2022: fellépők listája

Erős nevekkel érkezik a VOLT: a Muse, a The Killers, és a Bring Me The Horizon is a fellépők között lesz

A kezdetek óta jellemző a VOLTra a kifejezetten erős hazai- és nemzetközi sztárokat felvonultató line-up. A szervezők beharangozója után ügy tűnik, hogy ez jövőre is így lesz.

A 2022-es fellépőinek listája alapján úgy fest, a szervezők tényleg magasra tették a lécet, hiszen egy év kihagyás után olyan zenekarokat láthatunk majd a fesztiválon,  mint  a Muse,a The Killers, a Sum41, a brit metalcore alakulat, a Bring Me The Horizon vagy brit énekes-dalszerző, Yungblud.

VOLT, fesztivál, 2022

Fotó: Telekom VOLT Fesztivál

A szervezők szerint a tavalyi elmaradt koncertjét pótolja a VOLT-on Passenger, érkezik “az aktuális rapszíntér egyik legizgalmasabb alakja”, Scarlxrd, valamint az EDM-huligán, DJ és producer, a nemzetközi dubstep hálózat ismert alakja, Borgore. Szintén Sopornba érkezik a dubstep és drum and bass producer/DJ-t, FuntCase-t és a német DJ-t és elektronikus zenei producert, Virtual Riot-ot.

Lobenwein Norbert, a fesztivál egyik alapítója elmondta, hogy a céljuk az, hogy az élő zene megkülönböztetett ünnepeként készüljenek Sopronba akár a vendégek, akár a fellépők, legyen szó a színpadi programról, a kísérő eseményekről, vagy éppen a Sopront érintő történésekről.

„A kétéves kihagyás utáni visszatéréssel nagyon magasra tesszük a lécet”

– mondta, hozzátéve, hogy a kezdetek óta jellemző a VOLTra a kifejezetten erős élő zenei vonal, a hazai- és nemzetközi sztárokat felvonultató line-up.

Amennyiben a koronavírus-járvány nem szól közbe, a fesztivál 2022  június 21 és 25 között lesz megtartva, Sopronban.

(MTI)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top