nlc.hu
Szabadidő

Nanushka ruhát visel Miranda a Szex és New York új előzetesében

Nanushka ruhát visel Miranda a Szex és New York folytatásának előzetesében

Már csak pár napot kell aludni, és indul az új évad.

December 9-én startol az HBO MAX-on az És egyszer csak... című minisorozat, azaz a Szex és New York olyannyira várt folytatása. Az új évadban a korábbi négy helyett három főszereplő tér csak vissza: Carrie (Sarah Jessica Parker), Charlotte (Kristin Davis) és Miranda (Cynthia Nixon), Samantha megformálója, Kim Cattrall ugyanis már nem vállalta a szerepet. Helyette egy új színésznő, Nicole Ari Parker érkezik a sorozatba.

És ami a magyar vonatkozást illeti, azt a hazai divattervezőket kedvelők különösen értékelni fogják, ugyanis a széria vadi új előzetesében feltűnik egy Nanushka ruha is. Cynthia Nixon által alakított Miranda Hobbes karaktere a Nanushka Paige Tencel overálljában látható, mely a 2021-es tavasz-nyár kollekció egyik darabja.

szex és new york, nanushka

Miranda a narancssárga Nanushka ruhában (Fotó: YouTube)

A 15 éve működő márkát nem először hordják hírességek, korábban Emma Watson, Salma Hayek, Alicia Keys vagy Jennifer Lawrence is a viselt a tervezőtől ruhákat egy-egy fotózásnál, és Nanushka ruhában pózolt Cindy Crawford lánya, Kaia Gerber is a Vogue videójában.

(Ripost)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top