nlc.hu
Szabadidő

Új Harry Potter találkozó

Érkezik az új Harry Potter január elsején, itt a legfrissebb előzetes!

Sajnos nem egy új Harry Potter film készül, hanem a 20 éves évfordulón kamerák előtt emlékeznek vissza a szereplők a régi szép időkre.

Az, hogy a Harry Potter már 20 éves, teljesen letaglózó hír volt, szembesített minket azzal, hogy bizony megöregedtünk. Most pedig még inkább átélhetjük majd az idő múlásának kínzó élményét, ugyanis jön 2022 január elsején a Harry Potter: Return to Hogwarts című visszaemlékezős találkozó a filmek szereplőivel az HBO Maxon.

A Harry Potter-találkozó valószínűleg hasonló lesz, mint a Jóbarátok reunion volt, tele könnyes, megható jelenetekkel, kulisszatitkokkal és háttérinfókkal, amikről eddig nem tudhattunk, úgyhogy a rajongók már most tűkön ülve várják a nagy premiert. A novemberi bejelentés óta pedig lassan csepegnek az információk, például azt már tudjuk, hogy visszatérnek a főszereplőkön kívül a legnagyobb kedvenceink is Roxfortba: Helena Bonham Carter (Bellatrix Lestrange), Robbie Coltrane (Hagrid), Ralph Fiennes (Voldemort), Jason Isaacs (Lucius Malfoy), Gary Oldman (Sirius Black), Imelda Staunton (Dolores Umbridge), Tom Felton (Draco Malfoy), James Phelps (Fred Weasley), Oliver Phelps (George Weasley), Mark Williams (Arthur Weasley), Bonnie Wright (Ginny Weasley), Alfred Enoch (Dean Thomas), Matthew Lewis (Neville Longbottom), Evanna Lynch ( Luna Lovegood) és Ian Hart (Qurrell professzor) is feltűnik majd a műsorban, ám J.K. Rowling kimaradt a meghívottak közül.

Emma Watson, Rupert Grint és Daniel Radcliffe

Emma Watson, Rupert Grint és Daniel Radcliffe a Harry Potter és a félvér herceg című részben (Kép: IMDb)

Most pedig kaptunk egy 50 másodperces előzetest is az új Harry Potterhez, amitől azonnal újra a Roxfort Expresszre repültünk vissza, és robogunk a varázslóiskola felé. Az előzetesben láthatjuk Bellatrix Lestrange-t, Rubeus Hagridot és Arthur Weasley-t is, illetve egy nőalak is feltűnik az állomáson, aki jó eséllyel maga Hermione Granger.

Nem ez lesz az első alkalom, hogy a Harry Potter színészei újra találkoznak – tavaly például Felton vendégül látta Daniel Radcliffe-et, Rupert Grintet és még sok más színésztársát egy virtuális élő közvetítés alkalmával, de ennyire széles körben, hivatalos megemlékezés most először történik majd, úgyhogy mindenki izzítsa a tévé távirányítóját január elsején éjfélkor, hogy ne maradjon le a Harry Potter: Return to Hogwarts premierjéről.

Via

Filmeket ajánlunk:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top