nlc.hu
Szabadidő

Szilveszteri program: Óévbúcsúztató Szerencsekerék sztárokkal a TV2-n

Lékai-Kiss Ramóna, Till Attila és Emilio is pörgeti majd a szerencsekereket

Igazi bulihangulatot ígér a műsor.

Kasza Tibi és sztárvendégei felhőtlen szórakozást kínálnak az óév utolsó óráiban. A műsorvezető és játékosai, Lékai-Kiss Ramóna, Till Attila és Emilio átpörgetik a nézőket az újévbe, a vicces feladványok mellett sztárfellépők is színesítik a különleges szilveszteri Szerencsekerék adását a TV2 csatornáján. A különkiadás 19:35-kor kezdődik.

Kasza Tibor ezúttal a TV2 két sztárműsorvezetőjével, Lékai-Kiss Ramónával és Till Attilával, valamint az énekes Emilioval pörgeti a kereket és ad fel szórakoztató feladványokat, miközben sorra érkeznek a vendégek: mások mellett Csepregi Éva, Curtis, Kis Grófo és Király Viktor is szórakoztatják majd a nézőket egy-egy produkcióval.

Gáspár Bea miniruhában érkezett meg a Szerencsekerék forgatására

Vicces hangulat ígérkezik az Óévbúcsúztató Szerencsekerék forgatásán.

A vetélkedő után is a zenéé a főszerep a TV2 műsorán, 22:15-től a Sztárban Sztár leszek! legjobb produkcióit gyűjtötte csokorba a csatorna, felidézve a fergeteges átalakulásokat és fantasztikus előadásokat. Az újévi koccintás után a Zenebutik Szilveszterre bulizhatnak mindazok, akik a TV2-re kapcsolnak, aminek része a Táncra fel! vetélkedő is.

A játék műsorvezetője Köllő Babett, a vállalkozó szellemű sztárjátékosok pedig Judy, Pásztor Anna, Kamarás Iván és Zsidró Tamás lesznek. A feladatuk az, hogy egy-egy ismert magyar sláger szövegét kell elmutogatniuk úgy, hogy a zenét csak ők hallják, a zsűri és a közönség nem.

(MTI)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top