nlc.hu
Szabadidő

Januárban forgatják az Árnyék és csont 2. évadát Magyarországon

Januártól ismét Magyarországon forgatják a Netflix sikersorozatát, az Árnyék és csontot

A hírek szerint januártól nyár közepéig ismét Magyarországon táborozik le az Árnyék és csont stábja.

2021 áprilisában mutatta be a Netflix az Árnyék és csont (Shadow and Bone) sorozatot, melynek első évadát Magyarországon, azon belüli is Pósteleken, Szentendrén, Keszthelyen és a Budai Várban forgatták. A Leigh Bardugo regényeiből készült széria hatalmasat robbant. A premier utáni 28 napon közel 60 millióan néztek meg a sorozatot, amely így a 8. legnézettebb amerikai széria lett a streamszolgáltató listáján. Nyáron be is jelentették, hogy lesz majd második évad. Most pedig azt is tudjuk, hogy mikor is kezdődik a forgatás…

Ben Barnes és Jessie Mei Li az Árnyék és csont sorozatban

Ben Barnes és Jessie Mei Li az Árnyék és csont sorozatban (Fotó: Netflix)

Ami a főszereplőket illeti, valamennyien visszatérnek az új évadba, és négy új karakterrel is találkozhatnak majd a rajongók. Azt még nem tudni, hogy vajon az új szezonban is feltűnnek-e magyar színészek.

Jó hír a magyar nézőknek, hogy a második évadot is Magyarországon tervezi forgatni a Netflix, amely sajtóhírek szerint 2022 januárjában kezdődik és egészen júliusig tart majd. 

A legérdekesebb karakter a gonosz, mégis vonzó Kirigan tábornok, akit Ben Barnes alakít. Nagy kérdés, hogy mi lesz az ő sorsa a folytatásban. „Kirigan olyan valaki, akinek van hadserege, képes irányítani, félnek tőle és tisztelik. De most még inkább egyedül van, mint bármikor korábban.  Közben pedig maroknyi elszánt ember látná őt holtan. Most úgy tűnik, hogy Kirigan mindenható, akinek elég valami sötét dologra gondolnia és az meg is történik. Szóval érdekes lesz látni, hogy a jövőben hogyan alakul a sorsa…” – mondta Ben Barnes, aki rengeteget posztolt a budapesti emlékeiről korábban.

Ben Barnes az Árnyék és csont sorozatban

Ben Barnes az Árnyék és csont sorozatban (Fotó: Netflix)

Sorozatokról tőlünk, neked!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top