nlc.hu
Szabadidő

Részletek Szilágyi Liliána szüleinek válásáról

Blikk: Szilágyi Liliána után az anyának is mennie kellett

Szomorú részleteket közöl a Blikk Szilágyi Liliána szüleinek válásáról.

A Blikk úgy tudja, hogy a lánya bántalmazásával vádolt Szilágyi Zoltán és felesége válása erősen problémás volt. A lap szerint a megromlott házasságot az édesanya már előtte kétszer le akarta zárni, s 2016 márciusában jutott el odáig, hogy nem tűr tovább, miután Liliána elköltözött otthonról.

Szilágyi Liliána

Szilágyi Liliána (Fotó: MTI/Kovács Tamás)

Szilágyi Liliána elköltözése után az apa állítólag közölte feleségével, hogy a nőnek is mennie kell. A Blikk úgy tudja, hogy a bíróság megállapítása szerint Szilágyi Zoltán durva, agresszív viselkedése miatt romlott meg a házasság, a férfi a többi közt ellehetetlenítette a nő kapcsolattartását kisebbik lányukkal, Gerdával.

A fiatalabbik gyerek nem tudott arról, mi történt 2016 márciusában a családban, az apával töltött három év alatt megtagadta az anyját. A bíróság szerint Gerdának az apja felügyelete alatt önálló programjai sem lehettek, már ez is kétségessé tette, hogy Szilágyi alkalmas volt-e a gyereknevelésre – írja a Blikk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top