nlc.hu
Szabadidő

Szilágyi Liliána ettől érzi jól magát

Szilágyi Liliána: „A szex fontos része annak, hogy jól érezzem magam”

Traumái miatt időbe telt, mire élvezni tudta az intim együtléteket.

Igazán mély és őszinte interjút adott a 2021 decemberében D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című műsorában megrázó nyilatkozatott tett Szilágyi Liliána az elmúlt időszakról, a mindennapjairól, párkapcsolatról, lelki fejlődésről, vágyakról, pénzről, szexről.

A vasárnap este megjelent Mindenségit! Podcast legújabb adásában Lilu elmondta: „Mivel mindaz, amin gyerekként keresztül mentem, hazavágta a szexualitásomat, sokat kellett dolgoznom azért, hogy felszabadultan élvezni tudjam. A párom nagyon sokat segített ebben!”

Szilágyi Liliána és Lengyel Zsombor

Szilágyi Liliána és Lengyel Zsombor

„Isteni közöttünk a szex” – szólt közbe a műsorba ugyancsak meghívott Lengyel Zsombor, Lilu szerelme. Gyerekként ismerték meg egymást, kapcsolatuk mára igazán elmélyült.

A különleges, több mint három óra hosszú interjúban Lilu mesélt arról, hol tart traumái feldolgozásában, miként telnek a mindennapjai, mikor találkozott legutóbb húgával, Gerdával, milyen célok lebegnek ma a szeme előtt és hogyan segíti útja során Zsombor.

Az édesapja által indított rágalmazási per kapcsán az úszástól immár visszavonult Szilágyi azt is leszögezte: már nem haragszik az édesapjára!

„Nem magától lett olyan, amilyen. Neki sem volt könnyű gyerekkora” – mondta a 26 éves volt sportolónő, aki a – bírósági ítélet dacára – az apjánál maradt húgával, reméli, egyszer majd újfent szoros köteléket tud kialakítani, de egyelőre nagyon távol érzi magától, amikor a bírósági folyamat részeként évek elteltével vissza kellett térnie a családi házba, és ott találkozott Gerdával, az apja vonásait és gesztusait vélte fölfedezni benne. Lilu biztos abban, hogy úgy van, a lányt az apja felhasználja majd ellene, de ezért sem haragszik egyikükre sem. Lilu továbbra is szeretne a bántalmazott sorstársain segíteni, nekik támogatást biztosítani, de nagyon kacérkodik a gondolattal, hogy akárcsak nagymamája, Bara Margit, ő is színészi pályára lép.

A Mindenségit! adásában szó esett még szexről, irodalomról, lelki békéről, és mindarról, ami Lilut a nagy visszhangot kiváltó nyilatkozata óta eltelt másfél évben igazán foglalkoztatja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top