nlc.hu
Szabadidő

Jelnyelven kommunikál a kislány a futárral

Megtanulta a jelnyelvet a kislány, hogy kommunikálhasson a futárral

A kislány állandóan azt kérdezi az édesanyjától, rendelt-e valamit a netről, mert szeretne találkozni a futárral, akivel jelnyelven kommunikálnak.
Jelnyelven kommunikál a kislány a futárral

Szívmelengető videót posztolt egy Amy Roberts nevű édesanya arról, hogyan barátkozott össze a kislánya a csomagküldő cég futárával.

A videón az látszik, hogy a hallássérült futár kedvéért a Tallulah nevű kislány megtanult néhány jelnyelvi jelet, és így kommunikálnak.

„Hetente egyszer-kétszer találkozunk vele, és barátság alakult ki közöttük. Tallulah rajzolt neki egy köszönöm-szivárványt. Azóta is ki van rakva a teherautójában” – írta az édesanya. Egy kommentben azt is elárulta, hogy kislánya mindig megkérdezi tőle, rendelt-e valamit a netről, mert szeretne találkozni a barátjával.

A megható videót mostanáig csaknem 25 milliószor játszották le, és azt üzeni az embereknek, hogy sokszor elég egy apró kedves gesztus, és máris kicsit jobb hely lesz a világ.

(Yahoo)

(Kiemelt kép: Twitter/mummybear1903)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top