nlc.hu
Szabadidő
Keszthelyi Vivien és a Schumacher család

Keszthelyi Vivient befogadta a Schumacher család

Már több mint négy év van együtt Keszthelyi Viven és David Schumacher.

Keszthelyi Vivien még csak 21 éves, de már Magyarország legeredményesebb női autóversenyzője. Több mint négy éve alkot egy párt David Schumacherrel, a hétszeres Forma–1-es világbajnok német Michael Schumacher unokaöccsével.

Vivien a szabadidejét itthon a szüleinél, vagy a korábbi F1-es pilóta, Ralf Schumacher salzburgi házában tölti a barátjával. A fiatalok jól megvannak, sokat utaznak, csak ritkán vannak otthon – írja a Blikk.

David igazi úriember, már-már régivágásúnak mondanám, aki hihetetlenül őszinte, nem olyan, mint a mai srácok többsége. A pályákon ismerkedtünk össze, aztán a közösségi médián mélyítettük tovább a kapcsolatunkat, és ma már elválaszthatatlanok vagyunk egymástól. Fontos kapocs közöttünk az autóversenyzés szeretete, ha tehetem, a viadalokon ott vagyok mellette és ez fordítva is így van

– mondta szerelméről Keszthelyi Viven, aki a család kérésére nem beszél a 2013-ban síbalesetet szenvedett Michael Schumacher állapotáról.

Keszthelyi Vivien egy autóban

Keszthelyi Vivien autóversenyző a zsámbéki Drivingcamp vezetéstechnikai központ pályáján 2019. március 12-én (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

A fiatal autóversenyző elmondta, hogy a koronavírus-járvány, most pedig az orosz-ukrán háború rendkívül aggasztó számára. A lehetőségeikhez képest ők is segítettek, vittek a határra élelmiszert, ruhákat és bútorokat a menekülteknek. Ahogy a járvány, úgy a háború is kihat az autósportra, így jelenleg elég képlékeny, hogyan alakul Keszthelyi Vivien jövője.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top