nlc.hu
Szabadidő

Rácz Gergő új klipje

Rékasi Károly és Németh Kristóf is szerepel Rácz Gergő új klipjében

Több híresség is elfogadta az énekes meghívását.

Ahogy arról korábban az nlc is beszámolt, hamarosan megjelenik Rácz Gergő új klipje, amire többek között Németh Kristóf vezetésével készült. A színész ugyanis profi sportlövész volt, a videóban pedig ez is fontos szerepet játszik. 

Éppen ezért szerepet kapott a klipben – többek között – Németh Kristóf is, aki mesélt a forgatásról. „Életemben egyszer szerepeltem videoklipben, de azt gondolom, hogy ez lesz az igazi klippremier, egy ilyen videóban szerepelni, mindennél többet ad” – fejtette ki a színész.

Rékasi Károly megrendezte a saját jelenetét, amit Rácz Gergő is csodálattal nézett. „Várakozással jöttem ide, mert még nem vettem részt hasonlóban. De amit itt tapasztaltam, az mindent felülmúlt, mert egy olyan közegbe csöppentem, ahol mindenki akarta ezt. Van egy zeneszám, forgatunk hozzá egy mozit és akkor magasabb szintre emelkedik” – mondta a Barátok közt korábbi szereplője.

rékasi károly

Fotó: Rácz Gergő videoklip

Szerepel még a videóban a Sztárban sztár leszek! győztese, Szakács Szilvi, valamint Johnny K. Palmer és persze Orsovai Reni is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top