nlc.hu
Szabadidő

Üdítőért ment a boltba, de gazdag lett a kaparós sorsjeggyel

Bement egy üdítőért a boltba, gazdag emberként távozott

Valami azt súgta a férfinek, hogy a boltban vegyen egy kaparós sorsjegyet is, ami aztán meghozta a szerencséjét.
Kaparós sorsjegyek halomban az asztalon

Dennis Moore nemrégiben besétált egy észak-karolinai boltba, hogy vegyen magának egy üdítőt, aztán gazdag emberként távozott, mert vett egy kaparós sorsjegyet is.

A 36 éves gépkezelő elmondása szerint valami azt súgta neki, hogy vennie kell egy sorsjegyet. Végül egy 5 dollárba kerülő 20X The Cash nevű kaparós sorsjegyre esett a választása.

Fel kellett kapcsolnom a kocsiban a lámpát, hogy biztos legyek benne, hogy jól látok. Annyira boldog voltam, hogy remegett a kezem

– emlékezett vissza a férfi azokra a pillanatokra, amikor tudatosult benne, hogy megnyerte a főnyereményt.

Moore 250 ezer dollárt (84 millió forint) nyert, ami szövetségi és állami adók után 146 ezer dollárra (50 millió forint) apad ugyan, de így is szép summa. 

A férfi úgy tervezi, hogy a pénzből épít magának és két fiának egy új házat.

Nem ez az első eset, amikor valaki boltba ment, de úgy érezte, hogy kaparós sorsjegyet is vásárolnia kell, és így nyert egy rakás pénzt. Egy arizonai férfi azután csinálta meg a szerencséjét, hogy három lánya megitta az összes tejet otthon, egy másik szerencsés flótás pedig annak köszönheti a gazdagságát, hogy a felesége elküldte csirkéért a boltba.

(UPI)

(Kiemelt kép: Profimedia)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top