nlc.hu
Szabadidő

Bedisznótorozott Bunyós Pityu és Növényi Norbert

Disznótoros finomságokkal tömegelt Bunyós Pityu és Növényi Norbert – fotók

A két egykori élsportoló gőzerővel készül a barátságos bokszmérkőzésre, ám addig is igyekszenek feltölteni az energiaraktáraik. Rendhagyó módon ezt most cseppet sem kímélő ételekkel tették meg.

Mint arról beszámoltunk, barátságos bokszmérkőzésre készül Bunyós Pityu és Növényi Norbert, akik az év elejére tervezték az összecsapást, ám az egykori bokszoló koronavírus-megbetegedése miatt ezt jóval későbbre halasztották. Az ellenfelek ettől függetlenül sok időt töltenek együtt az edzőteremben és azon kívül is. Legutóbb egy disznótorra kaptak meghívást, ahol a munkából is igyekeztek kivenni a részüket.

Növényi Norbert

Növényi Norbi nagyon készül az összecsapásra – MTI Fotó: Kovács Tamás

Bár az utóbbi időben a testmozgás mellett igyekeztem az étkezésre is odafigyelni, a finom falatoknak nehezen tudok ellenállni” – vallotta be Növényi Norbert, aki mindent megkóstolt, amivel kínálták.

Növényi Norbert és Bunyós Pityu

Lakomázik Növényi Norbert (középen) – Fotó: spotlightmedia.hu

Először úgy voltam vele, hogy csak egy pár falatot eszem a szalonnából. Aztán ott voltak a sült húsok is, így azokat sem hagyhattam ki, ahogy a kolbászt sem. Lesz mit ledolgozni a héten!” – mondta az egykori birkózó, akihez hasonlóan Bunyós Pityu is belakmározott a sültekből.

Növényi Norbert és Bunyós Pityu

Bunyós Pityu is falta a disznótorost – Fotó: spotlightmedia.hu

Brutálisan bekajáltunk, ha valamitől még inkább erőre fogok kapni akkor ez a nagy kajálás lesz az” – árulta el az Üdv a Családban! című műsorban Bunyós Pityu.

Olvass még Növényi Norbiékról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top