nlc.hu
Szabadidő

Szerencsekerék új évada

„Ennek kapcsán kaptam a legtöbb szeretetteljes visszajelzést” – visszatér a Szerencsekerék

Hamarosan visszatér a vetélkedő.

Vadonatúj részekkel, április 11-én folytatódik a Szerencsekerék Kasza Tibor műsorvezetésével. A TV2 vetélkedője megújult formában a múlt évben tért vissza a képernyőre a nézők legnagyobb örömére.

„A Szerencsekerék volt életemben talán az a műsor, aminek kapcsán a legtöbb szeretetteljes visszajelzést kaptam a zöldségesnél, a benzinkúton vagy az utcán járva-kelve. Erre nagyon büszke vagyok. Rég nem látott ismerősök is felhívtak vagy rám üzentek, hogy mennyire szeretik estéről estére nézni a Szerencsekereket. Abszolút érezhető, tapintható, hogy az emberek életének, hétköznapjainak része lett és szeretik, hogy a napjuk végén ott van egy egy órás felhőtlen kikapcsolódás, ami együtt ülteti le a családokat a képernyő elé, és nem akar mást, mint szórakoztatni” – árulta el Kasza Tibor, aki leginkább azt szereti a vetélkedőben, hogy a sztárvendégek is teljesen önfeledten vetik bele magukat a játékba.

Szerencsekerék

Fotó: TV2

„A Szerencsekerék ízig-vérig szórakoztató műsor lett, rengeteg nevetéssel, izgalmas feladvánnyal, nagyon sok drámával, az új epizódok alatt a nullázások, a sorsfordító pillanatok sokkal intenzívebben vannak jelen. Egy még szórakoztatóbb, még feszültebb és olykor bizony drámákkal, könnyekkel teli adások várnak a nézőkre. Aki eddig szerette a műsort, biztos vagyok benne, hogy a most még jobban fogja szeretni. Aki eddig lemaradt, annak üzenem, érdemes bekapcsolódni, mert nagyon szórakoztató műsort készítettünk és bánni fogja, ha csak a szomszédtól hallja, ő mit néz estéről estére. Várunk mindenkit a képernyők elé, és bízom benne, hogy a Szerencsekerék még éveken át velünk marad és én részese lehetek ennek a történetnek” – tette hozzá a műsorvezető.

A Szerencsekerék háziasszonya ezúttal is Sydney van den Bosch lesz. „A Szerencsekeréknek köszönhetően egy új szerepkörben ismerhettek meg a nézők, és rendkívül hálás vagyok, hogy továbbra is a részese lehetek ennek az ikonikus műsornak. Mostanra már rutinosabban mozgok a kamerák előtt, és egy összeszokott csapatban dolgozhattunk, így még szórakoztatóbb epizódokra számíthat a közönség. Imádom a humort és a szórakozást, ezért örülök, hogy estéről estére mosolyt csalhatunk az emberek arcára. Az új epizódokban sok olyan pillanat volt, amikor engem is elragadtak az érzelmek, vannak személyes kedvenceim, emellett idén is rengeteg olyan pillanatot tartogat a Szerencsekerék, amire talán nem számítanak a nézők” – árulta el Sydney van den Bosch.

Az első hét sztárvendégei: Bódi Margó, Krausz Gábor, Jakupcsek Gabriella, Fresh Andi és Demcsák Zsuzsa. Hamarosan pedig az is kiderül, sikerül-e valakinek milliós nyereményt hazavinnie a Szerencsekerék stúdiójából!

Szerencsekerék vadonatúj részekkel április 11-től minden hétköznap 20:00-tól a TV2-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top