nlc.hu
Szabadidő

Repülés közben kitetováltatta az utastársát

Repülés közben kitetováltatta az utastársát

Egyesek olvasnak, mások filmet néznek, míg megint mások tetováltatnak a repülőúton.
Repülő szárnya az ablakból nézve a levegőben

A LadBible írta meg annak a tetoválóművésznek a történetét, aki a repülőn állt neki kivarrni egy nőt. Asher a TikTok-on közzétett videójában elmondta, hogy az egyik repülőútja során egy olyan ember mellett ült, aki azt tervezte, hogy szeretne majd egy tetoválást magára, de nem tudta, hova menjen. A tetováló és az úti társa hosszasan elbeszélgettek, és a tetkóművész azt is elmondta, hogy mivel foglalkozik, és hogy történetesen nála vannak a cuccai,  így felajánlotta, hogy ott helyben készít neki egy kisebb tetoválást. Asher végül biztos kézzel a lány jobb karjára tetoválta a “hello” szót, aki nagyon elégedettnek tűnt, hogy csatlakozott azon emberek exkluzív klubjához, akik a repülés közben tetováltatták magukat. A videó végül vírusként terjedt el, és több mint négymillió megtekintést gyűjtött be. Természetesen Asher higiénikus módon dolgozott, és engedélyt kapott a légiutas-kísérőktől is.

@luckyboytattoos Would you let a stranger on your flight tattoo you? #tattoo #bucketlist ♬ Tattoos Together - Lauv

A videó alatt számos komment érkezett, amelyekben többnyire ajnározták az ötletet. Valaki azt írta, hogy Asher “fantasztikus, hogy ezt csinálta”, míg egy másik szerint ez “a legkirályabb tetoválás háttértörténete”, és többen mondták, hogy szívesen csináltatnának repülés közbeni tetoválást.

Néhányan azt is írták, hogy a repülőgépen való tetoválás “egy új elérendő cél a bakancslistájukon”, és a művészt elárasztották az emberek, akik azt kérdezték, hogy fel tudna-e jönni a repülőgépükre, hogy tetoválást készítsen nekik a magasban. Mások nem voltak ennyire pozitívak, néhányan aggódtak amiatt, hogyan nézhet ki a tetoválás, ha a repülőgép egy kis turbulenciába kerül, mások azon is elgondolkodtak, hogy vajon tényleg olyan higiénikus lehet-e, mint ahogy azt a videó állította, a tetoválóművész azonban megmutatta, hogy mindent a lehető legtisztábban tart azok közül , ami a repülőgépen a rendelkezésér állt. Többen azon csodálkoztak, hogy Asher hogyan tudott annyi tetováló felszerelést magával vinni a repülőgépre.

Reméljük a lány nem jár úgy a tetoválásával, mint sokan, akik megbánták, hogy magukra varrattak valamit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top