nlc.hu
Szabadidő

Tetoválásmánia

Milliós hobbi: hetente varrat magára tetoválást

Tobiasnak már több mint 100 tetoválása van és nem akar leállni.
félmeztelen férfi

Tetoválásfüggőként él a 33 éves Tobias. A dortmundi férfi minden héten elmegy a tetoválószalonba és varrat magára valamit. A Mirror összegzése szerint eddig több mint 10 ezer fontot (4,2 millió forint) költött hobbijára, és száznál is több tetoválása van, beleértve a szemgolyóját, illetve a hasított nyelvét és a bőre alatti implantátumokat.

Tobias elmondta, hogy mindig is szerette a tetoválásokat, még kisgyerekként is érdekesebbnek találta a tetovált embereket, mint a tetoválás nélkülieket. Első tetoválásával meg kellett várnia a 18. születésnapját, azóta azonban nincs megállás.

Elégedett a külsejével, bár emiatt némi diszkriminációval kell szembenéznie, a módosítások miatt jól érzi magát a saját bőrében: „Nekem volt a legtöbb negatív tapasztalatom itt Németországban, néha csak lekicsinylően néznek rám. Megtörtént, hogy a szülők megtiltották a gyerekeiknek, hogy rám nézzenek, vagy hogy az emberek átmentek a túloldalra. Az interneten is rendszeresen kapok gyűlöletkeltő megjegyzéseket.”

A szülei is elfogadták életformáját, bár a szemgolyótetoválásnál féltették fiuk látását, ám azóta megbékéltek Tobias új külsejével.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top