nlc.hu
Szabadidő

Látványosság lett a fánkozni járó ló

Helyi látványosság lett a ló, aki minden héten fánkozni megy

A Jackson nevű ló és gazdája minden héten megjelennek az autós kiszolgálóablaknál, hogy megrendeljék a fánkjukat.
Sok színes fánk egymáson a pultban

Egy floridai cowboy és a lova szinte helyi látványosságnak számít, miután rendszeresen feltűnnek a Donkin’ Donuts gyorsétteremlánc autós kiszolgálóablakánál.

A visszavonult bikarodeós, David Bosselait minden héten ellovagol a LaBelle-ben található fánkozóba, hogy vegyen magának és Jackson nevű lovának némi finomságot.

Az oda-visszaút nagyjából 19 kilométer, ami egy félnapos program a ló és gazdája számára. Amint átérnek a település hídján, egyenesen a Donkin’ Donutsba mennek kávéért és fánkért, és természetesen Jackson kap egy fánkot.

Bosselait szerint a fánkozó alkalmazottai mindig örülnek, amikor meglátják a lovát, szeretik simogatni, vakargatni, és Jacksonra is jó hatással vannak a heti kirándulások.

Nagy szerencséjük van, hogy mindig megkapják a fánkjukat, ugyanis a gyorséttermeknél nem mindig ilyen kedvesek a lovakkal. Korábban egy brit férfi lovaskocsival ment a KFC-hez, de nem szolgálták ki.

(UPI)

(Kiemelt kép: Pixabay/ Edward Lich)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top