nlc.hu
Szabadidő

Cristiano Ronaldo frusztrációja

Egy autista fiún bosszulta meg Cristiano Ronaldo, hogy kikaptak

Cristiano Ronaldo dühében kiütötte az ifjú szurkoló kezéből a mobiltelefont. A fiú anyja sírva fakadt.

Nem bírta feldolgozni a Manchester United portugál játékosa, Cristiano Ronaldo, hogy csapata kikapott az Evertontól, ezért a levonulás közben ráütött az egyik fiatal szurkoló kezére, kiütve onnan a fiú mobilját.

Cristiano Ronaldo egy 14 éves fiút ütött meg (Fotó: MTI/EPA-EFE/Juanjo Martin)

Cristiano Ronaldo egy 14 éves fiút ütött meg (Fotó: MTI/EPA-EFE/Juanjo Martin)

Az érintett 14 éves Jake Hardingot sokkolták a történtek. A Nemzeti Sport beszámolója szerint a fiú anyja Sarah Kelly sírva fakadt, amikor meglátta, mi történt a fiával.

Ő autista és diszpraxiás is, szóval nem nagyon tudta feldolgozni, hogy mi történt, amíg haza nem értünk. Nagyon feldúlt most, és az eset teljesen eltántorította attól, hogy futballmeccsre menjen. Ez volt az első mérkőzése, és ez történt…

Az ötszörös aranylabdás Ronaldo bocsánatot kért a viselkedéséért. „Szeretnék bocsánatot kérni a viselkedésemért, és ha lehetséges, meghívni az érintett szurkolót az egyik mérkőzésünkre az Old Trafford Stadionba” – írta Instagram-oldalán Ronaldo, aki úgy fogalmazott: azzal, hogy elnézést kér, “a sport szellemiségét és a sportszerűséget” akarja képviselni.

A Merseyside-i rendőrség megerősítette, hogy mindkét csapattal felvette a kapcsolatot a történtek miatt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top