nlc.hu
Szabadidő

Égő házaspár az esküvőn

Égő: majdnem felgyújtotta magát saját menyegzőjén a kaszkadőrpáros

Tűzoltóknak kellett eloltaniuk végül a lángokat, miután poénból felgyújtották magukat.

Egy friss házaspár a szó szoros értelmében felgyújtotta a házat. Az amerikai filmekben is látható “esküvői kilépés” szórakoztató és izgalmas módja annak, hogy befejezzék az estét. Ez az, ami lezárja a varázslatos napot, és egy utolsó lehetőség arra, hogy gyönyörű képeket készítsenek a párról, amelyekre emlékezni lehet.

A legtöbb pár számára ez azt jelenti, hogy a szertartásról távozó vendégek konfettivel vagy rizzsel zuhanyozzák le őket. De a profi kaszkadőrpáros, Gabe Jessop és Ambyr Bambyr számára a drámai kilépés lehetőséget kínált arra, hogy az üzletet az élvezettel keverjék.

lángok

Lángoló szerelem (Unsplash)

Gabe és Ambyr hollywoodi filmek forgatásán találkoztak egymással, hozzá vannak szokva a robbanásveszélyes dolgokhoz. Nem meglepő tehát, hogy veszélyes mutatvánnyal akarták zárni a nagy napot is. A dolog enyhén szólva is látványos volt, akár a Burning Man fesztiválon is indulhattak volna, és ahogy a régi közmondás tartja, képzetlen szakembereknek semmiképpen sem szabad próbálkozniuk vele.

A DJ és az esküvői fotós, Russ Powell által a TikTok oldalára feltöltött videóban Ambyr látható egy lángoló virágcsokorral. A végig higgadt és összeszedett Gabe és Ambyr végül eljut arra a pontra, amikor mindketten a földre térdelnek, és lehetővé teszik, hogy két tűzoltókészülékkel rendelkező férfi eloltsa a lángokat.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top