nlc.hu
Szabadidő

Rúzsa Magdi 16 éve nyerte meg a Megasztárt

Rúzsa Magdinak 16 évvel ezelőtt egy csapásra megváltozott az élete – így nézett ki a Megasztárban az énekesnő

Szinte hónapok alatt az ország első számú énekesnője lett.

Rúzsa Magdi kikerülhetetlen a magyar zenei életben: többször megtöltötte már az Arénát, a Budapest Parkot és minden egyes helyszínen nagyon várják a fellépéseit. Az énekesnő 16 évvel ezelőtt nyerte meg a Megasztárt, akkor változott meg az élete, szinte egyik napról a másikra. A közösségi oldalán emlékezett meg a nagy pillanatról.

Rúzsa Magdi

Fotó: MTI

„Tizenhat éve ezen a napon, megváltozott az életem. Tizenhat éve még csak álmodoztam dolgokról, amiket azóta sikerült megvalósítanom. Mennyi jó dal született az évek alatt… Szeretem, ahogy megtölti a hangotok az Arénát, a Parkot, a tereket, fesztiválokat, színházakat és énekelitek velem a lelkem darabkáit. Szeretem, hogy viszitek ezeket a dalokat magatokkal az életetek fontos pillanataiba. Köszönöm az esélyt! Igyekszem továbbra is sok szépet adni és, ahogy ígértem, segíteni azokat a fiatal tehetségeket, akikben meglátom azt a szikrát, ami engem is elindított. Hálás vagyok mindenért, a támogatásért, az útért, a feladatokért, a nehézségekért, a boldogságokért, a könnyekért és nevetésekért, a csapatomért, a közönségemért, a családomért, a barátaimért, a szemüvegért, amin keresztül látom a világot. Igyekszem mindennap egy kicsit jobb ember lenni és maradni” – írja a posztban a háromgyermekes anyuka.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top