Egy évig sem működött, de új helyen folytatja Gianni Annoni résztulajdonos és Haraszti Zsolt executive chef étterme, a Terra – írja az Index.
A páros és csapatuk otthagyta a budai Oxygen Wellness Naphegyet, a lap szerint azért, mert a hely tulajdonosai olyan vendéglátást szerettek volna tőlük, amit a minőségi bisztrókínálatra építő Gianni és Zsolt nem kívánt vállalni, így elváltak az útjaik.
A páros abban gondolkozott, hogy a budai oldal éttermi szokásait jelentősen átalakította a járvány, sokan a lakóhelyükhöz közelebb kerestek éttermet, amire a Lánchíd felújítása is ráerősített. Gianniék ezért igyekeztek a magyaros bisztrókínálatot nyújtó Terrát úgy pozicionálni, hogy a wellnessrészlegre járó vendégeknek, az üzleti találkozókat szervező menedzsereknek és a terasszal a családoknak is megfeleljen.
A járványszabályok feloldásával azonban a visszarendeződés is elindult. A fiatalok és az üzletemberek újra a pesti oldal helyein szervezik az életüket, míg a Budán élő idősebbek egyre kevesebbet járnak el otthonról.
Az új helyszín állítólag már megvan, de hogy hol, azt egyelőre nem árulták el.
(Kiemelt kép: Facebook/Terra Restaurant)