nlc.hu
Sztárok

Tönkre akarják tenni Gianni éttermét

Rászálltak Gianni éttermére a szomszédok, folyamatosan ráküldik a rendőröket

Nagyon bosszús az olasz származású étteremtulajdonos, tönkre akarják tenni, és tudja is, hogy kik.

Kellemetlen szomszédok próbálják ellehetetleníteni Gianni Annoni vendéglátóhelyét, amely a világ legjobb olasz helyei között szerepel. Az Arany János utcai épület – amelyben a Trattoria Pomo D’Oro étterem áll – lakói gyakorta törnek borsot a 49 éves, olasz származású étteremtulajdonos orra alá. Már több alkalommal is feljelentették az éttermet, rendőrt küldtek Gianniék a nyakára – írja a Blikk.

Gianni

Gianninak nagyon fáj, hogy ilyen rosszindulatúak vele szemben (Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu)

Debreczeni Zita férje – aki nemrég apa lett – pontosan tudja, kiknek csípi a szemét az étterme. Nagyon fáj neki, hogy minden jóindulata ellenére úgy érzi, néhányan folyamatosan gáncsoskodnak vele. Az ATV Mondd el Tatár Csillának! című műsorában elárulta, hogy a legutóbbi két hónapban négyszer jelentették fel, este 9 órakor egyszerűen kihívták rá a rendőrséget.

„Egy étteremnek mindig van alapzaja. (…) Természetesen minden szabályt betartva működik az étterem, nincs szó tivornyázásról. (…). Ám az emberi rosszindulat, hogy már 9 órakor rendőrt hívnak ránk. (…)  Irigységről árulkodik, hogy annak a dolgát nehezíti meg, aki dolgozik, próbál túlélni” – panaszolta a bulvárlapnak Gianni, akinek a vállalkozása nehéz hónapokon van túl a koronavírus-járvány miatt.

Olvass még Gianniról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top