nlc.hu
Szabadidő

Johnny Depp reagált az ítéletre

Johnny Depp reagált az ítéletre: „Visszakaptam az életemet, rendkívül hálás vagyok”

A színész és volt felesége is reagált a történtekre.

Április elején kezdődött a Johnny Depp kontra Amber Heard rágalmazási per. A színész 50 millió dollárra perelte be volt feleségét, aki állítása szerint és most már bizonyítottan is hamisan vádolta szexuális erőszakkal. Az akkor ügy tönkretette Depp karrierjét, több szerződését is felbontották. Tegnap véget ért a két hónapja húzódó per, a döntés pedig a színésznek kedvezett: 15 millió dolláros kártérítést ítéltek meg neki, közleményben reagált.

Johnny Depp

Fotó: Getty Images

„Hat évvel ezelőtt egy szempillantás alatt megváltozott az életem. Nem csak az enyém, de a gyerekeimé, azoké, akik a legközelebb állnak hozzám, és azoké, akik hosszú éveken át támogattak engem. Hamis, nagyon komoly vádak hangzottak el a médiában, ami végeérhetetlen utálatot eredményezett, pedig soha nem vádoltak meg hivatalosan. A hír körbejárta a világot és komoly behatással volt az életemre és a karrieremre. Hat évvel később az esküdtszék visszaadta az életemet. Elképesztően hálás vagyok” – írta Johnny Depp a közleményében.

A tárgyalás után Amber Heard is posztolt. „Nem találok szavakat arra, mennyire csalódott vagyok ma. Megszakad a szívem, amiért egy egész hegynyi bizonyíték sem volt elég ahhoz, szembe szálljak az exférjem aránytalanul nagy erejével, befolyásával és karizmájával. De még inkább csalódott vagyok amiatt, amit ez az ítélet más nők számára jelent. Azokat az időket idézi vissza, amikor egy nőt nyilvánosan megalázhattak és megszégyeníthettek, ha hallatni merte a hangját. Semmibe veszi azt az eszmét, hogy a nők elleni erőszakot komolyan kell venni” – írta az Aquaman színésznője.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top