nlc.hu
Szabadidő

Puzsér Róbert visszatér az éterbe

Puzsér Róbert visszatér az éterbe

Egy hónapig hallhatjuk újra.

A népszerű rádiós néhány hónapos pihenő után június 7-től újra mikrofon mögé ül. A Spirit FM műsora, az Önkényes Mérvadó a júliusban kezdődő nyári szünetig az alapító csapattal, Puzsér Róbert és Horváth Oszkár vezetésével lesz jelen az éterben, hozzájuk naponta egy-egy vendég műsorvezető csatlakozik. A műsor minden hétköznap 17.00 órától hallható a SpiritFM-en.

„Nagy örömömre szolgál, hogy júniusban csatlakozom az Önkényes Mérvadó stábjához. Szándékunk szerint a közéleti és a közérzeti témák egyensúlyára törekszünk majd. Az első órákban napi aktualitások, többek közt magyar és nemzetközi politika képezi majd az adások tárgyát, míg a második órákban olyan szubjektívebb felvetéseket járunk körbe, amelyek aligha csak bennünk fogannak meg a mindennapokban. Az élményszerű és az érvényes tartalom együttállásának szellemi terében akarunk beszélni közérthetően, közérdekűen és bármilyen politikai vagy gazdasági hatalomtól függetlenül. Teljes köztünk az egyetértés annak terén, hogy vagy így rádiózunk, vagy sehogy” – mondta Puzsér Róbert

Puzsér Róbert

Fotó: Spirit FM

„Az Önkényes Mérvadó a csatorna indulása óta a legsikeresebb műsorunk. A hallgatóink hűségét mi sem jelzi jobban, minthogy Puzsér Róbert átmeneti távozásával sem csökkent nagyságrendileg a műsor hallgatottsága. Ez egyúttal azt is jelenti, hogy a formátum is működik, az adás többi szereplője, Horváth Oszkár és az állandó vendégek is kiváló munkát végeznek. Robi visszatérésével ugyanakkor az adás népszerűségének további növekedését várjuk” – mondta Korvin Tibor, a Spirit FM programigazgatója.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top