nlc.hu
Szabadidő

Johnny Depp vacsorája az ítélethirdetés után

6 ezer forintos vacsorával ünnepelt egy pubban Johnny Depp az ítélethirdetés után

Így mulatott Johnny Depp pere lezárultával, miután 3,8 milliárd forintos összegű kártérítést ítélt meg neki a virginiai bíróság.

Világszerte tömegek lesték-várták a szerdai ítélethirdetést a példátlanul elharapódzott Johnny Depp-Amber Heard rágalmazási perben. A színész személyesen nem volt jelen az ítélet kihirdetésén az Egyesült Államokban, elegánsan azt nyilatkozta, hogy ő már mindent elmondott ez ügyben, majd elutazott Európába turnézni énekesi mivoltában.

Az óriási reflektorfényt kapott per végkifejlete idején Depp nem egy hotelszobában vagy privát helyszínen ünnepelte meg a számára lehengerlően pozitív eredményt hozó ítéletet, hanem nyilvános helyen, egy egyszerű angol pubban.

Johnny Depp a bíróság épülete előtt a tárgyalása heteiben

Johnny Depp még az Egyesült Államokban, a tárgyalás alatt / Fotó: Drew Angerer, Getty Images

A newcastle-i The Bridge Tavern fish & chips-ének, az angolok imádott nemzeti ételének igen jó híre és népes rajongótábora van. Fogalmazzunk úgy, hogy nem a milliárdosok elitklubjában járunk: egy adag sörös bundában kisütött hal sült krumplival, zöldborsópürével és tartármártással 14 fontba (~6400 forintba) kerül. Ide tért be Depp, és a brit bulvársajtó van annyira alapos, hogy olyan kis ínyencmorzsákat is összeszedett, minthogy Depp egyszerűen betért a pubba, leült egy sarokasztalhoz, és kért valami ennivalót.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Reem (@reemidepp) által megosztott bejegyzés

A pereskedés alatt elhangzó eszement sztorik tükrében sokakat érdekelt, hogy vajon milyen italfogyasztás kísérte a függőségeinek démonaival küzdő híresség vacsoráját. Bár Depp válláról aznap nem kis teher került le, a helyi pincérnő beszámolója szerint zenésztársaival, köztük Sam Fenderrel mindössze két sört ivott az ott tartózkodása alatt, egy Newcastle Brown Ale-t, majd egy korsó Guinness-t. A személyzet tagjaitól érdeklődött a város híres hídjáról, a Tyne Bridge-ről is kérdezgette a személyzetet, és egyikőjükkel elbeszélgetett annak kerekedő kismamapocakjáról.

Az alábbi videóból is kitűnik, hogy a színész-énekes “mennyire fent hordja az orrát, és játssza az elérhetetlent”. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top