nlc.hu
Szabadidő

Szabadlábon védekeznek Lagzi Lajcsi zsarolói

200 milliót próbáltak kicsalni Lagzi Lajcsitól, most szabadlábon vannak

Az egyikük fia születésénél nem lehetett ott, a másikuknak a feleségét is traumatizálta az eljárás - panaszkodnak a zsarolás gyanúsítottjai.
Lagzi Lajcsi Galambos Lajos ukrán menekült család

Tavaly augusztusban egy ügyvéd és két társa 200 milliót kért Lagzi Lajcsitól, azt mondták, cserébe elintézik, hogy feleségével megússzák az ellenük zajló pert. A zenész nem dőlt be, a hatóságokhoz fordult, akik lefülelték a zsarolókat. Az egyik gyanúsított, K. K. házi őrizetet kapott, bűntársának, egy ügyvédnek pedig hetente kell jelentkeznie a rendőrségen. A kényszerintézkedés mindkettejüknél véget ért, szabadon járhatnak-kelhetnek – írja a Blikk

Az ügyvédnek, Puskás Ferencnek hetente jelentkeznie kellett a kapitányságon, míg K. K. lábán nyomkövető volt, s az otthonát sem hagyhatta el. Ennek vége, szabadon járnak-kelnek és védekeznek az ügyben. Puskás szerint eleve nem is volt logikus a kényszerintézkedés ellene, és ahogy lezárul a nyomozás, feljelenti Galambos Lajost. Megviselték a történtek, nemrég éjjel kellett elmennie otthonról egy ügy miatt (a férfi ugyanis szabadon praktizálhat), a felesége pedig nagyon megijedt, azt hitte, újra elvitték a rendőrök. K. K. pedig még korábban panaszkodott a lapnak, hogy a házi őrizet miatt nem lehetett ott fia születésénél.

Befolyással üzérkedés bűntette és más bűncselekmény miatt a Központi Nyomozó Főügyészségen indult nyomozás jelenleg is folyamatban van, valamennyi gyanúsított szabadlábon védekezik – írta  a Központi Nyomozó Főügyészség sajtóosztálya. Galambos Lajos – akivel nemrég interjúztunk – szűkszavúan kommentálta a fejleményeket, annyit mondott, biztos benne, hogy a nyomozók a törvényeknek megfelelően járnak el.

Kiemelt kép: Smagpictures/Olajos Piroska

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top