nlc.hu
Szabadidő

Disney+ filmek és sorozatok

6 okot is mondunk, miért érdemes a Disney+-ra előfizetned

Június 14-től új időszámítás köszönt be a magyarországi streamingszolgáltatásban, ugyanis végre beindul a Disney+ kínálata is. Ha nem tudsz dönteni, hogy érdemes-e előfizetni, akkor most nagyon figyelj!
Disney+ logó

A Netflix egyeduralmának végét jelentette, amikor az HBO Go (amit azóta már felváltott a sokkal naprakészebb HBO Max) elérhető lett itthon is, most viszont még inkább kitárul a streamingelés bűvös köre azzal, hogy 10 nap múlva a Disney+ is végre elérhetővé válik a magyar felhasználóknak. A bevezető ajánlatuk szerint most 12 hónapra lehet előfizetni 8 áráért, ami tényleg mesésen hangzik, de a nagy kérdés az, hogy megéri pénzt kiadni egy sokadik hasonló kaliberű szolgáltatásért? A következő címek magukért beszélnek…

Holdlovag

A Marvel-rajongók nagy örömére kezdjük máris a Marvel Studios egyik legjobban várt sorozatával, a Holdlovaggal, amiben olyan szupersztárok kaptak szerepet, mint Oscar Isaac, Ethan Hawke, vagy az év elején tragikusan elhunyt Gaspard Ulliel. A történet szerint Steven Grant, az álmatlansággal küzdő múzeumi ajándékbolti eladó élete gyökeresen megváltozik, amikor hangokat kezd hallani, ráadásul felfedezi, hogy a tükörképe is saját életet él, ugyanis a testében egy istenség lakik.  

Obi-Wan Kenobi 

Anélkül, hogy bármit is elspoilereznénk (a szemfülesek már elcsíphették a hat részes minisorozat első három részét más módokon), annyit elárulhatunk, hogy 10 évvel azután járunk, hogy Obi-Wannak szembe kellett néznie legjobb barátja és tanítványa, Anakin Skywalker bukásával, a Jedi mester pedig azóta is száműzetésben élt. Most viszont szükség van a segítségére, úgyhogy előmerészkedik a Tatooine-ról és ismét szembeszáll a gonosszal!

Pam&Tommy

Lily James és Sebastian Stan főszereplésével sikerült minden idők egyik legviharosabb szerelmi történetét vászonra vinni, ugyanis a Pam &Tommy Pamela Anderson és Tommy Lee se veled-se nélküled kapcsolatának legkritikusabb részét dolgozza fel, egészen pontosan a szexvideós botrányukat. Amire biztosan számíthatsz: fülledt jelenetek, sajátos vizuális világ és bravúros alakítások még a mellékszerepekben is. 

Gyilkos a házban

A régi nagy duó Steve Martin és Martin Short neve már önmagában garancia arra, hogy valami nagyon jó kerül a vágószobába, de ehhez még dobjunk hozzá egy kis frissességet Selena Gomez személyében és máris adott egy tökéletes krimi vígjáték. A három szereplő ugyanabban a házban él, ahol nem mellesleg holtan találják az egyik szomszédot. A rendőrség a halálát öngyilkosságnak bélyegzi, de a három jómadár szerint gyilkosságról van szó, ezért saját nyomozásba és podcastbe kezdenek – innentől pedig nincs megállás.  

Szörnyella

Hogyan lett Estellából, a kreatív és sokoldalú divatrajongó lányból a dalmaták rémálma? A Szörnyellából kiderül, ráadásul a sztori mellett a szereposztásról sem érdemes megfeledkezni, hiszen az Oscar-díjas Emma Stone és a kétszeres díjazott Emma Thompson alakítják a fő karaktereket. Ez már elég indok arra, hogy egy esélyt adj a Disney sötét világú eredettörténetének.

Jeff Goldblum világa

Bár nem egy friss sorozatról van szó, korántsem övezte akkora hype Jeff Goldblum és a National Geographic közös alkotását, mint amekkorát érdemelt volna, de talán a Disney+ színeiben megkapja a neki járó elismerést. A karakterszínész ugyanis az életben is egy igazi különc és most az ő szemszögéből nézheted meg, milyen a világ Goldblumként – hidd el, ez aztán tényleg nem szokványos helyzeteket jelent. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top