nlc.hu
Szabadidő

Jön a Squid Game második évada

Most már biztos: jön a Squid Game 2. évada

Több szereplő is visszatér majd a Squid Game második évadában, népszerű sorozat folytatását most jelentette be hivatalosan a Netflix.
Jelenet a Squid Game nevű sorozatból

Új évadot kap a Netflix legsikeresebb sorozata, a Squid Game, azaz a Nyerd meg az életedet. A streamingszolgáltató és műsorgyártó hivatalosan is bejelentette, hogy zöld utat kapott a népszerű széria második évada. Korábban is voltak a Squid Game második évadáról szóló információk, de a hivatalosan nem erősítették meg az értesüléseket.

A mostani bejelentéshez a Netflix mellékelte a rendező, író és producer, Hwang Dong-Hyuk rövid üzenetét is. Ebben azt írja: 12 év kellett ahhoz, hogy a képernyőre kerüljön a Squid Game, de csupán 12 nap alatt lett minden idők legnépszerűbb sorozata a Netflixen.

A történet atyja azt is elárulta, hogy a második évadban a nézők több ismerős szereplővel is találkozhatnak majd, és köztük van a főszereplő Lee Jung-jae is.

Azt egyelőre nem tudni, mikor érkezik a második évad, de addig íme 5 kihagyhatatlan film, ha tetszett a Squid Game.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top