nlc.hu
Szabadidő
Valóságshow lesz a Squid Game-ből

Valóságshow lesz a Squid Game-ből

A sorozathoz hasonlóan 456 játékossal induló versenyjáték fődíja több mint 1,7 milliárd forint.

A Netflix legnézettebb sorozatából, a Nyerd meg az életed című fikciós túlélőjátékból valóságshow lesz, miután a streamingóriás zöld utat adott a Squid Game: The Challenge című valóságshow-nak – számolt be a BBC.

Squid Games

(Fotó: Netflix)

Míg a sorozatban a vesztesek meghalnak, a tervezett show-ban a legrosszabb, ami a résztvevőkkel történhet, az az, hogy üres kézzel mennek haza.

A sorozathoz hasonlóan 456 játékossal induló verseny fődíja 4,56 millió dollár (több mint 1,7 milliárd forint) lesz, ami a Netflix szerint rekordösszeg a műfajban.

A 10 részes valóságshow-ban az eredeti sorozat által inspirált játékok mellett újak is lesznek. A műsort Nagy-Britanniában forgatják várhatóan jövőre, és jelenleg csak angolul beszélők jelentkezését várják, a versenyzők azonban a világ bármely tájáról érkezhetnek. Kitétel, hogy a jelentkezők nem lehetnek 21 évesnél fiatalabbak.

A Squid Game, amelyben anyagi problémákkal küzdő emberek koreai gyerekjátékokat játszanak a 45,6 milliárd vonos fődíjért, már bemutatása első hónapjában rekordnézettséget ért el. A streamingóriás néhány napja jelentette be, hogy második évad is készül a dél-koreai sorozatból.

Arról, hogy mitől népszerű a dél-koreai sorozat világszerte, korábban kollégánk is készített cikket, mely itt érhető el. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top