nlc.hu
Szabadidő

Kifogott a versenyzőkön a Squid Game reality

Hordágyakon vitték el a Squid Game alapján készülő reality versenyzőit

A kieső versenyzők szerint olyan a játék, mint egy háborús övezet.
Squid game jelmezes férfiak egy étterem buliján.

A Netflix Squid Game valóságshow-jának forgatása egy fagyos rémálommá vált, miután legalább egy versenyzőt hordágyon vittek el, mások pedig fagyási sérülésekre panaszkodtak – írta meg a Sun.

A lap szerint a streamingszolgáltató minden idők legsikeresebb sorozatának reality formáját az Egyesült Királyságban forgatja, ahol 456 versenyző próbálja elnyerni a 3,7 millió fontos (másfél milliárd forintos) fődíjat.

A források szerint a versenyzőknek a játék során nagy fizikai és érzelmi megterhelésben van részük, többek között órákat töltöttek mínusz három fokban úgy, hogy mozdulatlanul kellett maradniuk.

„Olyan volt, mint egy háborús övezet. Az emberek sírva távoztak” – nyilatkozta egy neve elhallgatását kérő szereplő az angol bulvárlapnak. A forrás hozzátette, hogy az incidens akkor történt, amikor az első játékot forgatták, ami során a piros és a zöld fény váltakozik.

A megszólaló szerint volt, akit hordágyon vittek el, más pedig kúszva ért be a célba. Azt is hozzátette, hogy többen mutatták a kihűlés tüneteit, de ennek ellenére sem adták fel a játékot, mert nagyon sok pénzről van szó.

Más versenyzők arról számoltak be, hogy csak egy termopulcsi, zokni és egy zöld overall volt rajtuk, ami nem sokat védett a hideg ellen, viszont rájuk raktak egy olyan mellényt is, ami automatikusan bejelzett, ha megmozdultak. Az állításaik szerint az első játék alatt több százan estek ki. A bent maradókat a sorozathoz hasonló módon egy emeletes ágyakkal ellátott teremben helyezték el a következő játékig.

A vádakat a Netflix tagadja.

A Netflix, a Studio Lambert és a The Garden egyik legfontosabb prioritásként kezeli a szereplők jóllétét, a rendszeres WC-szünetek, a víz és az étkezés biztosítása fontos a gyártás során” – írták.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top