nlc.hu
Szabadidő

TikTok táskatrend

Ez a 6 ezer forintos táska a nyár legnagyobb slágere

Az optimális nyári táskának három fő tulajdonsággal kell rendelkeznie: legyen jól pakolható, praktikus és lehetőleg ne vigye csődbe az embert. Ez a retikül mindet tudja!
Táskák

A női táskák között is külön megbecsülésnek örvendenek azok a nyári darabok, amik nem túl nagyok, de persze azért könnyen megpakolhatóak, hiszen ilyenkor jó néhány plusz dolog kerül a bélések ölelésébe. Napszemüveg, víz, fényvédő vagy naptej – a szokásos holmik mellett ezekből is fel kell pakolni a mindennapokra, ehhez pedig jól jön egy olyan divatos táska, amiben kényelmesen elfér minden is.  

Ez a kiegészítő nem csak a képzeletedben létezik, az Uniqlo márka megvalósította és piacra is dobta, méghozzá 12 fontért, ami nagyjából 6 ezer forintot jelent. A műanyagból készült, egyszerű krémszínű, átvethető pántos retikül a TikTok legújabb kedvence lett, pedig első ránézésre egy teljesen átlagos darabnak tűnik. 

Viszont a videómegosztónak köszönhetően látható, hogy tényleg mennyi mindent elnyel (nem, nem a tértágító bűbájnak köszönhetően), gyakorlatilag egy hétköznapra ugyanolyan tökéletes választás, mint egy nyaralás vagy fesztivál alkalmával. A tiktokerek konkrétan sportot űznek abból, hogy bemutassák a feneketlen mélységét, ha rákeresel, akkor rengeteg videót találsz arról, hogy mennyi mindent zsúfolnak bele. 

Ez a táska tényleg egy főnyeremény (a műanyag anyagát leszámítva), mert a stílus találkozik benne a funkcióval, és ráadásul megfizethető az átlagembernek is. Az egyetlen szomorú hír csak az, hogy jelenleg készlethiány miatt nem kapható – nyilván a sikere miatt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top