nlc.hu
Szabadidő

Válltáskából övtáska egyetlen mozdulattal

Így lesz egyetlen mozdulattal fesztivál-kompatibilis a táskád!

Egyetlen trükköt mutatunk, ami egy csomó haszonnal jár. Jó, ha elmented és alkalmazod, mikor eljön az idő, akár a fesztiválokon, akár a nyaraláson.
Válltáska fesztiválon

A fesztiválszezon kellős közepén járunk, és mint általában, a TikTok erre az időszakra is tartogat olyan hasznos trükköket, amiket érdemes kipróbálni. Például, a következő hacket, ami azt mutatja be, hogyan tudod a táskádat egyetlen mozdulattal vállra akaszthatóból derékra rögzíteni.

A @doseofteeeee nevű felhasználó szerint ez az életet változtathatja meg, ami lehet, hogy némi költői túlzás, de az tény, hogy hasznos praktikáról van szó, amit érdemes elmenteni, de legalábbis megjegyezni.

Tehát, a lényeg, vedd fel a táskádat keresztben és engedd le a derekadig a fülét. Igazítsd az egyik oldalra, majd a szíjon csinálj egy hurkot és húzd át rajta a retikült. Voilá! Kész is van az övtáska körülbelül 10 másodperc alatt.

Mindez azért hasznos, mert egyrészt sokkal nehezebben hozzáférhető a tolvajok számára. Nem kell állandóan megigazítani, hogy ne csússzon le a vállról. De a legjobb, hogy így szabaddá válnak a kezeid, és egyszerre tudod tartani az italodat, miközben másik kézzel a kedvenc zenekarodat videózod. Nem mellesleg egyébként nyaralás során is hasznos lehet, hogy felszabadul mindkét kezed.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top