nlc.hu
Szabadidő

Hírességek fesztiválszettjei

Sztárok fesztiválozós outfitjei, amiket te is leutánozhatsz

Jöhet az inspiráció?

Hivatalosan is dübörög a fesztiválszezon, de te még nem tudod, miben fogsz csápolni a kedvenc zenekaraid koncertjein? Ne aggódj, pontosan tudjuk, kikhez kell fordulni a tökéletes fesztiválszett-inspirációért! Igen, a hírességekre gondolunk most, akik ugyanúgy élvezik a nyári bulikat, csak épp (valószínűleg azért, mert stylist is a rendelkezésükre áll) pontosan eltalálják a praktikus és trendi közti makulátlan egyensúlyt.

Szóval összeszedtünk néhány idei és korábbi fesztiválozós outfitet, amiket te is simán le tudsz másolni. És igen, ha jól csináltuk a dolgunkat, akkor egy egész hétre elegendő ötletből fogsz tudni meríteni.

India Amarteifio

A Sarolta királyné sorozat főszereplője pontosan tudja, hogy a farmer farmerrel az idei fesztiválszezon slágere. A rövidnadrág és a hozzá passzoló dzseki hibátlan egyenruhája lehet bármelyik nyári estének, de bakanccsal és fürdőruhafelsővel (vagy egy bralette-tel) párosítva meg is van az új kedvenc fesztivál szetted.

India Amarteifio

Fotó: Mark Boland/Getty Images

Poppy Delevingne

Gyakran a gumicsizma elengedhetetlen egy saras, esős fesztivál helyszínre, de ha hozzá passzoló táskát választasz, mint Poppy Delevingne azonnal egy szinttel magasabbra emeled a lábbelit. Ráadásul a nyár kedvencei lesznek a horgolt darabok, amiből akkor is érdemes beszerezned egyet, ha nem vagy biztos, hová hordhatnád a fesztiválokon túl. Ebben a cikkben segítünk átemelni a kötött ruhát a hétköznapokba is.

Poppy Delevingne

Fotó: Mark Boland/Getty Images

Dua Lipa

Dua Lipa is a bralette-es megoldást választotta, csak ő farmer helyett tréningruhát vett fel hozzá. Ez pedig valljuk be, kényelmesebb viselet az egész napos bulizásra. Ha feldobnád egy kicsit a szettet, akkor a kiegészítőkkel érdemes játszani: most bármilyen extravagáns darabot felvehetsz, ide semmi nem lesz túl sok.

Dua Lipa

Fotó: GC Images/GC Images

Vanessa Hudgens

Vanessa a legnagyobb fesztivál girlie, aki gyakorlatilag egymaga a kezében tartja ezt a fajta divatot. Igen, a hippi-stílus mindig menő – bár lehet, hogy a virágkoronát mi már otthon hagynánk, elég ha csak a felsődön jelenik meg a minta. Egy hosszú kaftánnal a válladon pedig a leégéstől és az esti lehűléstől is megvéded magad.

Vanessa Hudgens

Fotó: Christopher Polk/Getty Images for Coachella

Zoë Kravitz

Kifejezetten kánikulai időt mondanak arra a napra, amikorra a jegyed szól? Akkor Zoe Kravitz spagettipántos minijét kell lekoppintanod. Lehet ez egy ruha, vagy akár overál is, amelyikben kényelmesebben érzed magad. Jöhet mellé a bakancs, a choker és a ruha egyik színéhez passzoló napszemüveg.

Zoë Kravitz

Fotó: Rachel Murray/Getty Images for Marc by Marc Jacobs / Safilo)

Ellie Goulding

Egy egyszerű, oversized inggel, amit ruhaként használsz, soha nem nyúlhatsz mellé. Nyugi, nem kell önmagában viselned, mi is szeretnénk elkerülni a villantásveszélyt. Úgyhogy Ellie Gouldinghoz hasonlóan kapj fel alá egy rövid fekete biciklissortot, és meg is vagy.

Ellie Goulding

Fotó: Samir Hussein/Redferns)

Winnie Harlow

Ha nem akarod túlgondolni a fesztiválozós szetted, akkor elég egy statement crop top vagy bralette, hogy feldobd a kedvenc farmered. Amennyiben egy kicsit lazábbá szeretnéd tenni az outfitet, akkor inkább a szaggatott darabot halászd ki a szekrény mélyéről, ahogy Winnie Harlow is tette!

Winnie Harlow

Fotó: Christian Vierig/GC Images

via és via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top