nlc.hu
Szabadidő

Frizurák fesztiválra

4 egyszerű, de látványos fesztiválfrizura

Fesztiválozni készülsz, de még nincs ötleted, hogy mit kezdj a hajaddal? Íme, néhány ötlet!
Fesztivál

Ahogy öltözködés és smink, úgy hajviselet terén is bátran lehetsz bevállalósabb, ha fesztiválozni mész. A TikTokról számtalan látványos, mégis különösebben bravúros kézügyesség nélkül is kivitelezhető fesztiválfrizura készítését ellesheted. Mutatjuk a kedvenceinket!

Fonatok

A fesztiválokon örök divat a hippi stílus és a fonatok. Ha hosszú hajkoronával rendelkezel, a lehető legegyszerűbb megoldás, ha a kiengedett hajadat középen elválasztod, majd minkét oldalon leválasztasz egy-két tincset és azokat befonod. A hajadat hagyhatod egyenesen, de még mutatósabb, ha lazán be is hullámosítod.

Gumizott copfok

Ennek a frizurának az elkészítéséhez csupán néhány mini hajgumira lesz szükséged, melyek lehetnek akár áttetszők vagy a hajszíneddel megegyező árnyalatúak, de akár színesek is. A hajadat válaszd el, majd az elülső tincseidet a halántékodtól indulva húzd fel és készíts két copfot! Ezután a copfokba, egymástól 4-5 centis távolságban rögzíts még mini hajgumikat!

Keresztezve

A most következő frizura félhosszú és hosszú hajból is elkészíthető és szintén nem lesz hozzá szükséged másra, csupán mini hajgumikra. Elöl válassz le két tincset, majd hajgumikkal rögzítsd! Ezután a fejed tetején is válassz le további két tincset, majd ezeket úgy gumizd be, hogy az elülső copfocskákat keresztben rögzíted hozzájuk!

Két konty

Válaszd el a hajat középen, majd elöl két vékony tincset kihagyva kösd fel két copfba, majd pedig ezeket tekerd fel laza, kócos hatású kontyba! A elöl kimaradt tincseket süsd be! A kontyokat pedig turbózd fel egy-egy színes, vidám hajcsattal!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top