nlc.hu
Szabadidő

Kajdi Csaba az Átrium-ügyről

Kajdi Csaba szerint ezért nem kapott állami támogatást az Átrium

Cyla örül, hogy összefogtak a nézők és ezáltal megmenekülhet a teátrum.

Az Átrium színház közösségi oldalán hétvégén jelent meg egy poszt, miszerint anyagilag nem bírja a teátrum, ezért végleg bezárnak. A bejegyzés hatására összefogtak a nézők, és pár nap alatt több mint 17 millió forintot adományoztak a színháznak. 

Az utóbbi pár napban többen elmondták a véleményüket az Átrium-üggyel kapcsolatban: a minap Stohl András árulta el, hogy kétségei vannak a továbbiakat illetően, most pedig Kajdi Csaba beszélt róla, amit a Blikk szemlézett.

„Az Átrium Színház egy fillér támogatást nem kapott… Nyilván, anyukám, az Alföldi Robival meg az Őrült nők ketrecével kihúzták a gyufát, mint ahogy a Pintér Béla Társulat is! Az a lényeg: minden, ami egy picit megmozgat, egy picit elgondolkodtat, azt eltöröljük a föld színéről…” – mondta az Instagram-sztorijában Cyla, aki támogatja a társadalmi összefogást.

Kajdi Csaba

Fotó: TV2

„Az a lényeg: minden, ami egy picit megmozgat, egy picit elgondolkodtat, azt eltöröljük a föld színéről. Egyetlenegy dolog van, amit tehetünk, semmi más. Ha igényünk van még a kultúrára, el akarunk menni, és nem félünk elmenni olyan színházakba, amiknek a hatalom azt mondta, hogy taka, akkor társadalmi összefogással nekünk kell fönntartani, támogatni” – részletezte a modellügynökség tulajdonos, aki továbbra is Alföldit és Pintért akarja látni a színpadon.

„Tóth Gabi lesz a kultúránk? Atyavilág, hova jutunk? Én Pintér Bélát akarok meg Alföldi Robit! Azt, hogy pezsegjen, és sziporkázzon a kultúra!” – zárta szavait.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top