nlc.hu
Szabadidő

Zámbó Krisztián kikövette az exét

Zámbó Krisztián már nem követi az exét Instagramon, mert nem akarja nézegetni a pajzán kommenteket

A férfiak megrohamozták a már szingli Zsuzsikát.

Június elején osztotta meg a követőivel Zámbó Krisztián, hogy 11 év után véget ért a kapcsolatuk Takács Zsuzsival. Állításuk szerint szép elválás volt az övék, nem volt veszekedéssel tarkított, sőt, az okokról is beszéltek: különbözik a jövőképük, ezért döntöttek a szakítás mellett. Zámbó Krisztián magára maradt a házimunkával, mint mondja, egy teljesen más világ nyílt meg előtte, mióta egyedül él.

Zámbó Krisztián

Fotó: Sajtóklub

Sokaknak feltűnt, hogy már nem követik egymást Zsuzsikával a közösségi médiában – ami egyébként normális, hiszen nincsenek együtt –, többek között ezért kereste meg az énekest a Blikk

„Zsuzsi gyönyörű, fiatal nő, biztosan sokan udvarolnak most neki. Megmondom őszintén, azért is követtem ki az Instagramon, hogy ne is lássam azt a sok pajzán hozzászólást, amit férfiaktól kap. Azt fontolgatom, hogy törlöm magam erről a közösségi oldalról, annyira hamis és mű ott minden, ez nem az én világom” – mondta a lapnak Zámbó.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top